Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dominatorzy Ligi MKS Miszewo Murowane
exploit Tactiek mks
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 46.2
good Schieten solid
adequate Passen adequate
very good Verdedigen very good


16e minuut.
Öykü is nu in balbezit. Öykü geeft de bal voor. Kamçı kopt de bal weg. Daar is Villem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Öykü raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Estupyan komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Catinca passt de bal met de wreef. Brisso rent richting de bal. Met opzet legt Romano de Santana zijn tegenspeler op de grond. Romano de Santana krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Abaković speelt de bal door. Romano de Santana speelt de bal door. Xuân Trường probeert naar een medespeler te passen. Kamçı is nu in balbezit. Kamçı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominatorzy Ligi 46%, MKS Miszewo Murowane 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dominatorzy Ligi - MKS Miszewo Murowane 0:0

47e minuut.
Baird is nu in balbezit. Šoletić verovert de bal door een tackle van achteren. Terenzio maakt een afschuwelijke overtreding. Terenzio krijgt een gele kaart. Šoletić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brisso wilt de vrije trap nemen. de Viveiroa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Alikin geeft een lange en hoge pass. Guchtenaere rent richting de bal. Guchtenaere speelt de bal door. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ... de Viveiroa bokst de bal weg.

52e minuut.
Guchtenaere met een sublieme pass. Villem bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzyzga begaat een overtreding. Drzyzga krijgt een gele kaart. Villem raakt geblesseerd tijdens het duel. Ying komt het veld opgelopen. Romano de Santana met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Xuân Trường probeert naar een medespeler te passen. Kamçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamçı passt de bal in één keer door. Villem is nu in balbezit. Villem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Nohejl komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Brisso passt de bal in één keer door. Abaković rent richting de bal. Abaković probeert naar een medespeler te passen. Šoletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoletić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Doeltrap. Sisa komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Abaković geeft een hoge lob. Guchtenaere kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sisa de bal onder controle te krijgen. Villem rent richting de bal. Villem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Alikin rent richting de bal. Ying begaat een overtreding. Alikin raakt geblesseerd tijdens het duel. Alikin met een snel genomen vrije trap. Viirret heeft problemen om de bal te vangen. Villem is nu in balbezit. Villem schiet op doel. Scazzoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Estupyan onderschept slim de pass. Estupyan passt de bal met de wreef. Chardon rent richting de bal. Kamçı verovert de bal door een tackle van achteren. Kamçı draait met de bal, schiet en ... Scazzoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Estupyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lagana komt het veld opgelopen. Xuân Trường met de inworp. Kamçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamçı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dominatorzy Ligi - MKS Miszewo Murowane 1:0

87e minuut.
Guchtenaere rent richting de bal. Guchtenaere met een sublieme pass. Villem bereikt de bal nog maar net als eerste. Villem geeft een lange en hoge pass. Kamçı probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominatorzy Ligi - MKS Miszewo Murowane 2:0

90e minuut.
Brisso probeert naar een medespeler te passen. Guchtenaere speelt de bal door. Villem bereikt de bal nog maar net als eerste. Villem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominatorzy Ligi - MKS Miszewo Murowane 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominatorzy Ligi 47%, MKS Miszewo Murowane 53%.
Dominatorzy Ligi - MKS Miszewo Murowane 3:0