Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Miszewo Murowane Dominatorzy Ligi
mks Tactiek exploit
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 48.3
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Abaković verovert de bal door een tackle van achteren. Lagana onderschept slim de pass. Lagana passt de bal in één keer door. Villem is nu in balbezit. Villem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Villem passt de bal zonder na te denken. Kamçı rent richting de bal. Kamçı schiet op doel. Na een snelle pass probeert Menhart de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Miszewo Murowane - Dominatorzy Ligi 0:1

9e minuut.
Šoletić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romano de Santana. Šoletić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brisso met een snel genomen vrije trap. Gába kopt de bal weg. Šoletić rent richting de bal. Šoletić schiet op doel. de Viveiroa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Miszewo Murowane - Dominatorzy Ligi 1:1

16e minuut.
Guchtenaere probeert naar een medespeler te passen. Alikin rent richting de bal. Alikin geeft de bal voor. Villem rent richting de bal. Villem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gába bereikt de bal nog maar net als eerste. Gába met een sublieme pass. Brisso rent richting de bal. Šoletić rent richting de bal. Šoletić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Balák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagana rent richting de bal. Lagana geeft een lange en hoge pass. Villem bereikt de bal nog maar net als eerste. Villem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Xuân Trường kopt de bal weg. Kamçı rent richting de bal. Kamçı probeert naar een medespeler te passen. Villem rent richting de bal. Villem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Abaković passt de bal zonder na te denken. Šoletić is nu in balbezit. Klungelig pakt Šoletić de bal. Šoletić haalt uit met een fantastische trap. de Viveiroa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Miszewo Murowane - Dominatorzy Ligi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Miszewo Murowane 51%, Dominatorzy Ligi 49%.
MKS Miszewo Murowane - Dominatorzy Ligi 2:1

52e minuut.
Doeltrap. Ying komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Xuân Trường is nu in balbezit. Xuân Trường speelt de bal door. Menhart rent richting de bal. Villem onderschept slim de pass. Villem haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Inworp. Nohejl komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Balák heeft problemen om de bal te vangen. Abaković verovert de bal door een tackle van achteren. Šoletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoletić haalt uit met een fantastische trap. de Viveiroa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Miszewo Murowane - Dominatorzy Ligi 3:1

73e minuut.
Inworp. Ferros komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Guchtenaere met een snelle inworp. Villem is nu in balbezit. Ferros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villem zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Miszewo Murowane - Dominatorzy Ligi 3:2

80e minuut.
Gába probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xuân Trường rent richting de bal. Xuân Trường passt de bal met de wreef. Kamçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamçı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Gába met de inworp. Ferros probeert naar een medespeler te passen. Balák speelt de bal door. Šoletić rent richting de bal. Šoletić haalt uit met een fantastische trap. de Viveiroa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Baird de bal. Šoletić rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Miszewo Murowane 63%, Dominatorzy Ligi 37%.
MKS Miszewo Murowane - Dominatorzy Ligi 3:2