Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADW Rafteam ks.śląsk
MID próba Tactiek new
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.9 gemiddelde waardering 44.7
formidable Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen good


14e minuut.
Kasesalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasesalu probeert naar een medespeler te passen. Bánki is nu in balbezit. Moceanu onderschept slim de pass. Moceanu haalt uit met een fantastische trap. Grimoldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kasesalu passt de bal zonder na te denken. Şamlı rent richting de bal. Maśnica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maśnica krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Şamlı kopt de bal weg. Maśnica heeft problemen om de bal te vangen. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. Clijsters werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - ks.śląsk 1:0

24e minuut.
Daar is Tymieniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tymieniecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sagres zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki schiet op doel. Tofan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şamlı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miraballes maakt een snoekduik en kopt de bal. Clijsters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - ks.śląsk 2:0

29e minuut.
Miraballes passt de bal in één keer door. Vicko geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... Clijsters werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Klungelig pakt Realini de bal. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert EL Humaid de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - ks.śląsk 3:0

37e minuut.
Vicko is nu in balbezit. Vicko geeft de bal voor. Klungelig pakt Miraballes de bal. Miraballes schiet op doel. Na een snelle pass probeert EL Humaid de bal onder controle te krijgen. Clijsters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Meza controleert de bal met de borst. Meza passt de bal in één keer door. Kasesalu is nu in balbezit. Kasesalu draait met de bal, schiet en ... Grimoldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - ks.śląsk 3:1

43e minuut.
Bánki onderschept slim de pass. Grimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimoldi geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - ks.śląsk 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 30%, ks.śląsk 70%.
ADW Rafteam - ks.śląsk 4:1

58e minuut.
Miraballes passt de bal met de wreef. Daar is Vicko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicko probeert naar een medespeler te passen. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki schiet op doel. Clijsters bokst de bal weg.

62e minuut.
Bánki geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki rent richting de bal. Tofan is nu in balbezit. Tymieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... Clijsters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - ks.śląsk 5:1

63e minuut.
Şamlı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Einstein komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Einstein probeert naar een medespeler te passen. Rydz is nu in balbezit. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki schiet op doel. Clijsters werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - ks.śląsk 6:1

74e minuut.
Tammenheimo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berkin komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bánki probeert naar een medespeler te passen. Vicko speelt de bal door. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - ks.śląsk 7:1

83e minuut.
Moceanu is nu in balbezit. Rydz verovert de bal door een tackle van achteren. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rydz met een sublieme pass. Miraballes rent richting de bal. Miraballes met een sublieme pass. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. Clijsters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Moceanu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wołucki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rydz kopt de bal weg. Klungelig pakt Tymieniecki de bal. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. Clijsters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 41%, ks.śląsk 59%.
ADW Rafteam - ks.śląsk 7:1