Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks.śląsk ADW Rafteam
new Tactiek MID próba
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 53.4
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Vicko rent richting de bal. Vicko geeft een hoge lob. EL Humaid kan de bal niet met de borst controleren. Miraballes rent richting de bal. Miraballes haalt uit met een fantastische trap. Clijsters bokst de bal weg. Tymieniecki rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Miraballes verovert de bal door een tackle van achteren. EL Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes verovert de bal door een tackle van achteren. Miraballes draait met de bal, schiet en ... Clijsters maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.śląsk - ADW Rafteam 0:1

14e minuut.
Florea met een sublieme pass. Vicko is nu in balbezit. Vicko passt de bal zonder na te denken. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes passt de bal met de wreef. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.śląsk - ADW Rafteam 0:2

26e minuut.
Berkin probeert naar een medespeler te passen. Tofan heeft problemen om de bal te vangen. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. Clijsters probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.śląsk - ADW Rafteam 0:3

27e minuut.
Vicko met de inworp. Sagres rent richting de bal. Sagres geeft de bal voor. Tymieniecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.śląsk - ADW Rafteam 0:4

30e minuut.
Kuśmierski probeert naar een medespeler te passen. Realini is nu in balbezit. Realini met een sublieme pass. Daar is Kasesalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasesalu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki passt de bal zonder na te denken. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes haalt uit met een fantastische trap. Clijsters werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Meza rent richting de bal. Rydz verovert de bal door een tackle van achteren. Rydz speelt de bal door. Vicko rent richting de bal. Vicko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sagres met een sublieme pass. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski geeft de bal voor. Miraballes rent richting de bal. Miraballes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.śląsk 66%, ADW Rafteam 34%.
ks.śląsk - ADW Rafteam 0:4

48e minuut.
Moceanu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Florea neemt vlug de vrije trap. Berkin probeert de bal met de borst te controleren. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Cousin de bal. Cousin verovert de bal door een tackle van achteren. Vicko is nu in balbezit. Vicko geeft een hoge lob. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ks.śląsk - ADW Rafteam 0:5

63e minuut.
Miraballes schiet op doel. EL Humaid probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vicko met een snelle inworp. Rydz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.śląsk 66%, ADW Rafteam 34%.
ks.śląsk - ADW Rafteam 0:5