Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Bydgoszcz SPARTA JANOWIEC
moja2 Tactiek meczyk
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
16 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 56.4
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Wattamaleo rent richting de bal. Bobrunka is nu in balbezit. Wattamaleo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wattamaleo krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Bihun kopt de bal weg. Gaudyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudyn passt de bal met de wreef. González Flores heeft problemen om de bal te vangen. González Flores haalt uit met een fantastische trap. Salazar bokst de bal weg.

13e minuut.
Bobrunka geeft de bal voor. Inworp. Bihun met een snelle inworp. Gaudyn geeft de bal voor. Wattamaleo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Widerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski passt de bal in één keer door. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz schiet op doel. Hirsiger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - SPARTA JANOWIEC 1:0

29e minuut.
Viehweg is nu in balbezit. Viehweg speelt de bal door. Bachhäubl rent richting de bal. Górek verovert de bal door een tackle van achteren. Górek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Bełtek de bal. Bełtek geeft de bal voor. Wasilewski probeert de bal aan de voet te houden. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Wattamaleo rent richting de bal. Garguła onderschept slim de pass. González Flores onderschept slim de pass. González Flores draait met de bal, schiet en ... Salazar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Bydgoszcz - SPARTA JANOWIEC 1:1

44e minuut.
Klungelig pakt Elčík de bal. Tarantowicz is nu in balbezit. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek haalt uit met een fantastische trap. Hirsiger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - SPARTA JANOWIEC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bydgoszcz 56%, SPARTA JANOWIEC 44%.
KP Bydgoszcz - SPARTA JANOWIEC 2:1

48e minuut.
Revert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wasilewski geeft een lange en hoge pass. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg geeft een lange en hoge pass. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek draait met de bal, schiet en ... Hirsiger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - SPARTA JANOWIEC 3:1

54e minuut.
Salazar met een harde bal richting middenveld. Verplaetse kopt de bal weg. Bełtek heeft problemen om de bal te vangen. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hirsiger trapt de bal weg van het doel. Verplaetse kopt de bal weg. Elčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gaudyn kopt de bal weg. Gtari rent richting de bal. Bihun verovert de bal door een tackle van achteren. Bihun geeft de bal voor. Wattamaleo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Garguła geeft de bal voor. Widerski speelt de bal door. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek passt de bal zonder na te denken. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - SPARTA JANOWIEC 4:1

70e minuut.
Bachhäubl heeft problemen om de bal te vangen. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Elčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Huinca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wyrwas komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bihun geeft een lange en hoge pass. Wasilewski rent richting de bal. Wasilewski geeft de bal voor. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek draait met de bal, schiet en ... Hirsiger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bydgoszcz 51%, SPARTA JANOWIEC 49%.
KP Bydgoszcz - SPARTA JANOWIEC 4:1