Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żbiki2008 Zagłębie S-ec
nsob3 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 45.7
good Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Roncaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncaglia passt de bal met de wreef. Baixech met een sublieme pass. Górski heeft problemen om de bal te vangen. Górski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - Zagłębie S-ec 1:0

10e minuut.
Xudatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisch rent richting de bal. Kubisch passt de bal in één keer door. Martins rent richting de bal. Martins schiet op doel. Papadopol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Górski geeft een lange en hoge pass. Daar is Roncaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nechită is nu in balbezit. Nechită geeft een hoge lob. Górski springt en kopt de bal. Petcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Polkowski is nu in balbezit. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Zamfir begaat een overtreding. Zamfir krijgt een gele kaart. Çopan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çopan komt bij de bal en schiet. Papadopol bokst de bal weg.

21e minuut.
Nechită geeft de bal voor. Klingier kopt de bal weg. Baixech bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Xudatov probeert naar een medespeler te passen. Kubisch is nu in balbezit. Kubisch speelt de bal door. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Papadopol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Górski rent richting de bal. Górski schiet op doel. Pocotó heeft problemen om de bal te vangen. Baixech rent richting de bal. Baixech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Kubisch de bal. Polkowski rent richting de bal. Baixech met een sublieme pass. Górski rent richting de bal. Górski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Xudatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudatov speelt de bal door. Górski is nu in balbezit. Górski schiet op doel. Klingier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Moczygęba kopt de bal weg. Polkowski is nu in balbezit. Polkowski passt de bal met de wreef. Górski is nu in balbezit. Górski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Çopan onderschept slim de pass. Çopan met een sublieme pass. Demi met een sublieme pass. Martins rent richting de bal. Martins schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żbiki2008 30%, Zagłębie S-ec 70%.
Żbiki2008 - Zagłębie S-ec 1:0

46e minuut.
Sinanoğlu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Qassemi controleert de bal met de borst. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nechită zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çopan is nu in balbezit. Çopan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Nechită speelt de bal door. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski passt de bal met de wreef. Daar is Baixech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baixech draait met de bal, schiet en ... Petcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Górski is nu in balbezit. Górski passt de bal zonder na te denken. Klingier is nu in balbezit. Baixech onderschept slim de pass. Baixech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Polkowski probeert naar een medespeler te passen. Roncaglia rent richting de bal. Seppar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechită is nu in balbezit. Nechită geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sahakyan kopt de bal weg. Kubisch rent richting de bal. Xudatov maakt een afschuwelijke overtreding. Xudatov krijgt een gele kaart. Kubisch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubisch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Qassemi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kubisch is nu in balbezit. Kubisch passt de bal zonder na te denken. Górski is nu in balbezit. Baixech bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - Zagłębie S-ec 2:0

73e minuut.
Zamfir geeft de bal voor. Inworp. Qassemi met de inworp. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kubisch kopt de bal weg. Çopan probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Polkowski zijn tegenspeler op de grond. Polkowski krijgt een gele kaart. Çopan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Çopan kan niet meer verder spelen. Koenders komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Zirong passt de bal zonder na te denken. Nechită rent richting de bal. Nechită passt de bal in één keer door. Baixech heeft problemen om de bal te vangen. Baixech haalt uit met een fantastische trap. Petcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Daar is Baixech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechită passt de bal zonder na te denken. Górski is nu in balbezit. Górski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żbiki2008 38%, Zagłębie S-ec 62%.
Żbiki2008 - Zagłębie S-ec 2:0