Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pireus Buczka FC Żytnia
523 Tactiek 1
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.7 gemiddelde waardering 46.1
solid Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Vergueiro geeft een hoge lob. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cosma wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cosma kan niet meer verder spelen. Maciaszczyk komt het veld opgelopen. Crusco Cirigliano kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Csörgő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - FC Żytnia 1:0

10e minuut.
Voltolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Longordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Longordo speelt de bal door. Beştaş rent richting de bal. Beştaş draait met de bal, schiet en ... Pfister bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pireus Buczka - FC Żytnia 1:1

15e minuut.
Ciupitu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trojanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hausser is nu in balbezit. Hausser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vergueiro met een sublieme pass. Ciupitu verovert de bal door een tackle van achteren. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser schiet op doel. Csörgő maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Kramski kopt de bal weg. Crusco Cirigliano rent richting de bal. Crusco Cirigliano passt de bal zonder na te denken. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Comandi is nu in balbezit. Comandi geeft een lange en hoge pass. Trojanowski met een sublieme pass. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Csörgő trapt de bal weg van het doel. Vergueiro rent richting de bal. Vergueiro passt de bal met de wreef. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Balint geeft een hoge lob. Pasca controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Crusco Cirigliano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hausser rent richting de bal. Hausser haalt uit met een fantastische trap. Csörgő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ciupitu geeft een hoge lob. Pasca kopt de bal weg. Hackenbruch is nu in balbezit. Hackenbruch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - FC Żytnia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 33%, FC Żytnia 67%.
Pireus Buczka - FC Żytnia 1:2

50e minuut.
Comandi met een snelle inworp. Longordo rent richting de bal. Vergueiro begaat een overtreding. Vergueiro krijgt een gele kaart. Longordo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Longordo kan niet meer verder spelen. Grigorescu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Crusco Cirigliano met een sublieme pass. Maciaszczyk rent richting de bal. Balint verovert de bal door een tackle van achteren. Balint geeft een lange en hoge pass. Pasca kopt de bal weg. Pfister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Vergueiro kopt de bal weg. Hausser rent richting de bal. Ciupitu begaat een overtreding. Hausser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hausser met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Kramski geeft de bal voor. Pasca kopt de bal weg. Vergueiro rent richting de bal. Vergueiro passt de bal zonder na te denken. Hausser rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Hackenbruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hackenbruch passt de bal zonder na te denken. Beştaş rent richting de bal. Beştaş haalt uit met een fantastische trap. Pfister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 24%, FC Żytnia 76%.
Pireus Buczka - FC Żytnia 1:2