Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koksokery GKS Jaworzno
yyyyy Tactiek 442
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48 gemiddelde waardering 30.8
solid Schieten average
adequate Passen average
solid Verdedigen weak


5e minuut.
Michnikowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawlicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki met een sublieme pass. Gochev is nu in balbezit. Gochev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Michnikowski de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Plougmand passt de bal met de wreef. Mojžíš rent richting de bal. Mojžíš passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Naruszko de bal. Naruszko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gochev is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki onderschept slim de pass. Gawlicki geeft de bal voor. Naruszko is nu in balbezit. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Walendziuk is nu in balbezit. Lewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera probeert naar een medespeler te passen. Mojžíš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojžíš met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Naruszko onderschept slim de pass. Klungelig pakt Naruszko de bal. Mojžíš met een sublieme pass. Gochev is nu in balbezit. Gochev haalt uit met een fantastische trap. Brachmański bokst de bal weg. Canpolat rent richting de bal. Canpolat geeft een hoge lob. Stanuch kopt de bal weg. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev haalt uit met een fantastische trap. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - GKS Jaworzno 1:0

30e minuut.
Mojžíš passt de bal zonder na te denken. Grubizna is nu in balbezit. Naruszko verovert de bal door een tackle van achteren. Gochev rent richting de bal. Gochev haalt uit met een fantastische trap. Brachmański bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Best geeft de bal voor. Canpolat rent richting de bal. Met opzet legt Naruszko zijn tegenspeler op de grond. Naruszko krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Mojžíš kopt de bal weg. Gochev heeft problemen om de bal te vangen. Grubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev onderschept slim de pass. Gochev schiet op doel. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksokery 29%, GKS Jaworzno 71%.
Koksokery - GKS Jaworzno 1:0

46e minuut.
Danecki komt het veld opgelopen. Babik komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danecki. Cieślar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cieślar kan niet meer verder spelen. Potrzebny komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Brachmański probeert naar een medespeler te passen. Danecki rent richting de bal. Danecki speelt de bal door. Babik is nu in balbezit. Babik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Babik onderschept slim de pass. Canpolat is nu in balbezit. Babik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Babik krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Mojžíš rent richting de bal. Mojžíš speelt de bal door. Daar is Babik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babik haalt uit met een fantastische trap. Canpolat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tomasson geeft een lange en hoge pass. Plougmand kopt de bal weg. Roztworowski heeft problemen om de bal te vangen. Pejušić is nu in balbezit. Pejušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

87e minuut.
Mojžíš passt de bal met de wreef. Canpolat rent richting de bal. Babik onderschept slim de pass. Gochev is nu in balbezit. Gochev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksokery 43%, GKS Jaworzno 57%.
Koksokery - GKS Jaworzno 1:0