Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żbiki2008 KP Bydgoszcz
nsob3 Tactiek moja2
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 57
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Sahakyan is nu in balbezit. Sahakyan probeert naar een medespeler te passen. Garguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda verovert de bal door een tackle van achteren. Merda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka rent richting de bal. Lardo verovert de bal door een tackle van achteren. Lardo draait met de bal, schiet en ... Salazar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

12e minuut.
Górek rent richting de bal. Górski probeert naar een medespeler te passen. Gtari is nu in balbezit. Gtari geeft een lange en hoge pass. Bajski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - KP Bydgoszcz 0:1

14e minuut.
Górski kan de bal niet met de borst controleren. Górski geeft een lange en hoge pass. Nechită kopt de bal weg. Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda haalt uit met een fantastische trap. Salazar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixech verovert de bal door een tackle van achteren. Baixech geeft de bal voor. Merda is nu in balbezit. Merda haalt uit met een fantastische trap. Salazar bokst de bal weg.

37e minuut.
Lardo verovert de bal door een tackle van achteren. Garguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Lardo onderschept slim de pass. Lardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żbiki2008 - KP Bydgoszcz 1:1

39e minuut.
Greening verovert de bal door een tackle van achteren. Greening geeft een lange en hoge pass. Bajski kopt de bal weg. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - KP Bydgoszcz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żbiki2008 42%, KP Bydgoszcz 58%.
Żbiki2008 - KP Bydgoszcz 1:2

48e minuut.
Tossuti neemt vlug de vrije trap. Merda rent richting de bal. Garguła onderschept slim de pass. Merda verovert de bal door een tackle van achteren. Merda schiet op doel. Salazar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Gtari kopt de bal weg. Verplaetse met een sublieme pass. Górek heeft problemen om de bal te vangen. Górek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - KP Bydgoszcz 1:3

55e minuut.
Tossuti verovert de bal door een tackle van achteren. Verplaetse verovert de bal door een tackle van achteren. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Verplaetse bereikt de bal nog maar net als eerste. Verplaetse haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Greening geeft de bal voor. Bajski kopt de bal weg. Tossuti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Górek is nu in balbezit. Górek schiet op doel. Papadopol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Lardo passt de bal in één keer door. Merda rent richting de bal. Garguła onderschept slim de pass. Baixech onderschept slim de pass. Baixech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek rent richting de bal. Górski rent richting de bal. Górek onderschept slim de pass. Górek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Verplaetse bereikt de bal nog maar net als eerste. Verplaetse passt de bal met de wreef. Górek rent richting de bal. Górek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Wasilewski heeft problemen om de bal te vangen. Wasilewski geeft een hoge lob. Gtari kopt de bal weg. Górek rent richting de bal. Górek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - KP Bydgoszcz 1:4

88e minuut.
Baixech rent richting de bal. Greening onderschept slim de pass. Greening geeft een lange en hoge pass. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Wasilewski geeft de bal voor. Gtari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gtari speelt de bal door. Górek is nu in balbezit. Górek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żbiki2008 43%, KP Bydgoszcz 57%.
Żbiki2008 - KP Bydgoszcz 1:4