Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Bydgoszcz Żbiki2008
moja2 Tactiek nsob3
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
26 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 58.2
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Xudatov rent richting de bal. Xudatov geeft de bal voor. Baierle rent richting de bal. Wasilewski geeft een lange en hoge pass. Górek kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Garguła geeft een lange en hoge pass. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tarantowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górek rent richting de bal. Górek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Lardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg rent richting de bal. Lardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lardo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Viehweg raakt geblesseerd tijdens het duel. Viehweg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Tarantowicz de bal. Bianchini rent richting de bal. Tarantowicz onderschept slim de pass. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Żbiki2008 1:0

13e minuut.
Verplaetse rent richting de bal. Górek rent richting de bal. Górek passt de bal in één keer door. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka met een sublieme pass. Daar is Gtari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gtari geeft een lange en hoge pass. Górek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz schiet op doel. Papadopol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Żbiki2008 2:0

18e minuut.
Widerski rent richting de bal. Nechită onderschept slim de pass. Nechită met een sublieme pass. Lardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Baixech kan de bal niet met de borst controleren. Gtari rent richting de bal. Gtari geeft de bal voor. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bianchini probeert de bal met de borst te controleren. Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz passt de bal in één keer door. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek draait met de bal, schiet en ... Papadopol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Verplaetse heeft problemen om de bal te vangen. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu begaat een overtreding. Bălţatu krijgt een gele kaart. Baierle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Górski komt het veld opgelopen. Górek komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Żbiki2008 3:0

31e minuut.
Inworp. Baixech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobrunka is nu in balbezit. Lardo onderschept slim de pass. Lardo schiet op doel. Salazar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Górski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Żbiki2008 3:1

35e minuut.
Xudatov is nu in balbezit. Xudatov speelt de bal door. Bobrunka is nu in balbezit. Lardo onderschept slim de pass. Lardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Bianchini kopt de bal weg. Zirong kan de bal niet met de borst controleren. Widerski geeft een hoge lob. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek haalt uit met een fantastische trap. Papadopol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Górek rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gtari zal de hoekschop nemen. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap. Papadopol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bydgoszcz 47%, Żbiki2008 53%.
KP Bydgoszcz - Żbiki2008 3:1

46e minuut.
Sinanoğlu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bobrunka onderschept slim de pass. Gtari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka rent richting de bal. Lardo onderschept slim de pass. Lardo haalt uit met een fantastische trap. Salazar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

48e minuut.
Gtari kopt de bal weg. Klungelig pakt Bălţatu de bal. Verplaetse speelt de bal door. Górek rent richting de bal. Górek draait met de bal, schiet en ... Sinanoğlu bokst de bal weg.

51e minuut.
Greening geeft een hoge lob. Verplaetse kopt de bal weg. Tarantowicz rent richting de bal. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Żbiki2008 4:1

57e minuut.
Gtari is nu in balbezit. Gtari passt de bal zonder na te denken. Verplaetse probeert naar een medespeler te passen. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek draait met de bal, schiet en ... Sinanoğlu bokst de bal weg.

59e minuut.
Verplaetse is nu in balbezit. Verplaetse geeft een hoge lob. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek draait met de bal, schiet en ... Sinanoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Górek rent richting de bal. Górek haalt uit met een fantastische trap. Sinanoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Viehweg speelt de bal door. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz passt de bal met de wreef. Górek is nu in balbezit. Górek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Baixech probeert naar een medespeler te passen. Górski is nu in balbezit. Viehweg geeft een hoge lob. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz schiet op doel. Sinanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Wasilewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wasilewski geeft een lange en hoge pass. Górek kopt de bal weg. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Żbiki2008 5:1

70e minuut.
Nechită geeft een hoge lob. Garguła kopt de bal weg. Nechită rent richting de bal. Nechită passt de bal in één keer door. Garguła is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Żbiki2008 5:2

71e minuut.
Widerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski passt de bal met de wreef. Xudatov is nu in balbezit. Górek verovert de bal door een tackle van achteren. Górek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bălţatu geeft een lange en hoge pass. Salazar speelt de bal door. Tarantowicz kopt de bal weg. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek schiet op doel. Sinanoğlu bokst de bal weg.

82e minuut.
Inworp. Bajski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Górski verovert de bal door een tackle van achteren. Greening is nu in balbezit. Górski is nu in balbezit. Górski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Żbiki2008 5:3

84e minuut.
Lardo kopt de bal weg. Górski is nu in balbezit. Górski met een sublieme pass. Lardo rent richting de bal. Lardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nechită is nu in balbezit. Nechită passt de bal in één keer door. Górski is nu in balbezit. Górski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bydgoszcz 48%, Żbiki2008 52%.
KP Bydgoszcz - Żbiki2008 5:3