Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTA JANOWIEC Zagłębie S-ec
meczyk Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 49.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen goed


3e minuut.
Seppar passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Revert met de inworp. Gaudyn heeft problemen om de bal te vangen. Gaudyn geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. González Flores krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Zagłębie S-ec 1:0

12e minuut.
Pocotó is nu in balbezit. Pocotó passt de bal in één keer door. González Flores is nu in balbezit. González Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Zagłębie S-ec 2:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qassemi met een snelle inworp. Çopan geeft een hoge lob. Martins springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Zagłębie S-ec 2:1

22e minuut.
Seppar met een sublieme pass. Qassemi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Revert. Revert krijgt een gele kaart.

29e minuut.
González Flores kopt de bal weg. Klungelig pakt Holewiński de bal. Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea draait met de bal, schiet en ... Petcu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Demi geeft een lange en hoge pass. Elčík probeert de bal aan de voet te houden. Martins rent richting de bal. Martins haalt uit met een fantastische trap. Hirsiger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Elčík geeft een hoge lob. González Flores rent richting de bal. González Flores passt de bal in één keer door. Ţirtea is nu in balbezit. Ţirtea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Zagłębie S-ec 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTA JANOWIEC 37%, Zagłębie S-ec 63%.
SPARTA JANOWIEC - Zagłębie S-ec 3:1

47e minuut.
Daar is Qassemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Qassemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Demi rent richting de bal. Demi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Huinca de bal. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Revert kopt de bal weg. Gaudyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudyn geeft de bal voor. González Flores rent richting de bal. González Flores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ledesma probeert naar een medespeler te passen. González Flores rent richting de bal. Moczygęba is nu in balbezit. González Flores onderschept slim de pass. González Flores haalt uit met een fantastische trap. Petcu bokst de bal weg.

70e minuut.
Roncaglia heeft problemen om de bal te vangen. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores geeft een hoge lob. Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gaudyn passt de bal in één keer door. Ţirtea is nu in balbezit. Holewiński begaat een overtreding. Holewiński krijgt een gele kaart.

81e minuut.
González Flores schiet op doel. Pocotó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea schiet op doel. Petcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Zagłębie S-ec 4:1

82e minuut.
Seppar speelt de bal door. Pocotó met een sublieme pass. Moczygęba heeft problemen om de bal te vangen. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Roncaglia rent richting de bal. Revert onderschept slim de pass. Revert met een sublieme pass. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTA JANOWIEC 39%, Zagłębie S-ec 61%.
SPARTA JANOWIEC - Zagłębie S-ec 4:1