Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żbiki2008 SPARTA JANOWIEC
nsob3 Tactiek meczyk
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 58.6
solid Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
Baixech bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixech geeft een lange en hoge pass. Elčík controleert de bal met de borst. Baierle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baierle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bihun neemt de hoekschop. Baixech is nu in balbezit. González Flores onderschept slim de pass. González Flores geeft een lange en hoge pass. Wattamaleo maakt een snoekduik en kopt de bal. Papadopol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
González Flores rent richting de bal. Wattamaleo is nu in balbezit. González Flores rent richting de bal. Xudatov verovert de bal door een tackle van achteren. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - SPARTA JANOWIEC 0:1

41e minuut.
Xudatov is nu in balbezit. González Flores verovert de bal door een tackle van achteren. González Flores passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wattamaleo de bal. Wattamaleo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tossuti speelt de bal door. Zamfir probeert naar een medespeler te passen. Bihun is nu in balbezit. Bihun geeft de bal voor. Wattamaleo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Revert geeft een lange en hoge pass. Wattamaleo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamfir. Wattamaleo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bihun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - SPARTA JANOWIEC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żbiki2008 58%, SPARTA JANOWIEC 42%.
Żbiki2008 - SPARTA JANOWIEC 0:2

46e minuut.
Sahakyan komt het veld opgelopen. Górski komt het veld opgelopen. Sinanoğlu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ledesma controleert de bal met de borst. Ledesma met een sublieme pass. Bihun controleert de bal met de borst. Górski is nu in balbezit. Górski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Gaudyn geeft een lange en hoge pass. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo maakt een afschuwelijke overtreding. Wattamaleo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zamfir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamfir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huinca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lardo. Lardo krijgt een gele kaart.

55e minuut.
González Flores kopt de bal weg. Klungelig pakt Revert de bal. Revert geeft een lange en hoge pass. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Gaudyn verovert de bal door een tackle van achteren. Gaudyn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sahakyan de bal. González Flores rent richting de bal. González Flores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nechită passt de bal zonder na te denken. Górski is nu in balbezit. Bachhäubl bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski onderschept slim de pass. Górski haalt uit met een fantastische trap. Hirsiger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żbiki2008 51%, SPARTA JANOWIEC 49%.
Żbiki2008 - SPARTA JANOWIEC 0:2