Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pireus Buczka GKS Jaworzno
1 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
34 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 30
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Cieślar rent richting de bal. Maciaszczyk onderschept slim de pass. Maciaszczyk speelt de bal door. Hausser rent richting de bal. Hausser schiet op doel. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Hausser de bal onder controle te krijgen. Grubizna rent richting de bal. Vergueiro speelt de bal door. Voltolini rent richting de bal. Voltolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hausser rent richting de bal. Hausser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - GKS Jaworzno 1:0

4e minuut.
Stutz komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Brachmański niet meer kan verder spelen. Potrzebny komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro passt de bal met de wreef. Hausser rent richting de bal. Hausser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - GKS Jaworzno 2:0

6e minuut.
Pejušić passt de bal met de wreef. Voltolini is nu in balbezit. Canpolat is nu in balbezit. Voltolini onderschept slim de pass. Voltolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hausser kan de bal niet met de borst controleren. Hausser geeft de bal voor. Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kiemlicz kopt de bal weg. Castelletti is nu in balbezit. Castelletti passt de bal zonder na te denken. Hausser rent richting de bal. Hausser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Maciaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Maciaszczyk met een sublieme pass. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser heeft problemen om de bal te vangen. Hausser draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Voltolini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - GKS Jaworzno 3:0

17e minuut.
Orasniemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vergueiro rent richting de bal. Vergueiro passt de bal in één keer door. Voltolini rent richting de bal. Voltolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - GKS Jaworzno 4:0

19e minuut.
Cieślar onderschept slim de pass. Trojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trojanowski passt de bal in één keer door. Voltolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vergueiro passt de bal in één keer door. Hausser is nu in balbezit. Tomasson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tomasson krijgt een gele kaart. Hausser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vergueiro met een snel genomen vrije trap. Voltolini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Potrzebny met een harde bal richting middenveld. Maciaszczyk kan de bal niet met de borst controleren. Maciaszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doeltrap. Michnikowski trapt de bal weg van het doel. Vergueiro met een sublieme pass. Daar is Hausser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hausser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Stutz is nu in balbezit. Kiemlicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiemlicz passt de bal met de wreef. Walendziuk rent richting de bal. Walendziuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Castelletti rent richting de bal. Castelletti geeft een hoge lob. Grubizna kan de bal niet met de borst controleren. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Maciaszczyk kopt de bal weg. Hausser is nu in balbezit. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser verovert de bal door een tackle van achteren. Hausser geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Michnikowski speelt de bal door. Vergueiro rent richting de bal. Vergueiro geeft de bal voor. Voltolini rent richting de bal. Voltolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - GKS Jaworzno 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 28%, GKS Jaworzno 72%.
Pireus Buczka - GKS Jaworzno 5:0

47e minuut.
Pejušić rent richting de bal. Stutz onderschept slim de pass. Stutz passt de bal zonder na te denken. Voltolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - GKS Jaworzno 6:0

50e minuut.
Maciaszczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Somogyi de bal. Voltolini rent richting de bal. Voltolini schiet op doel. Potrzebny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - GKS Jaworzno 7:0

52e minuut.
Voltolini speelt de bal door. Maciaszczyk rent richting de bal. Maciaszczyk passt de bal in één keer door. Hausser rent richting de bal. Hausser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - GKS Jaworzno 8:0

54e minuut.
Cieślar rent richting de bal. Hausser verovert de bal door een tackle van achteren. Hausser passt de bal met de wreef. Maciaszczyk is nu in balbezit. Maciaszczyk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Saroyan komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Maciaszczyk kopt de bal weg. Hausser speelt de bal door. Voltolini rent richting de bal. Voltolini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Michnikowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - GKS Jaworzno 9:0

58e minuut.
Pejušić heeft problemen om de bal te vangen. Hausser is nu in balbezit. Kiemlicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kiemlicz krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Hooydonk met een snelle inworp. Stutz is nu in balbezit. Stutz passt de bal zonder na te denken. Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - GKS Jaworzno 10:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lăptărosu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hooydonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooydonk speelt de bal door. Voltolini rent richting de bal. Voltolini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - GKS Jaworzno 11:0

63e minuut.
Hooydonk speelt de bal door. Saroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saroyan geeft de bal voor. Voltolini rent richting de bal. Voltolini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Lăptărosu kopt de bal weg. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vergueiro passt de bal in één keer door. Hausser rent richting de bal. Hausser speelt de bal door. Daar is Voltolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voltolini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - GKS Jaworzno 12:0

72e minuut.
Grubizna kopt de bal weg. Trojanowski probeert de bal aan de voet te houden. Pejušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejušić geeft een lange en hoge pass. Pfister werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - GKS Jaworzno 12:1

76e minuut.
Hausser met een sublieme pass. Czekański probeert naar een medespeler te passen. Hooydonk met een sublieme pass. Klungelig pakt Voltolini de bal. Voltolini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Hooydonk speelt de bal door. Voltolini heeft problemen om de bal te vangen. Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro geeft een hoge lob. Hausser krijgt zijn hoofd ertegen. Potrzebny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Tomasson rent richting de bal. Tomasson passt de bal zonder na te denken. Vergueiro probeert naar een medespeler te passen. Hausser rent richting de bal. Hausser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Lăptărosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăptărosu geeft een hoge lob. Hooydonk kopt de bal weg. Voltolini rent richting de bal. Voltolini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lăptărosu verovert de bal door een tackle van achteren. Grubizna rent richting de bal. Vergueiro onderschept slim de pass. Lăptărosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăptărosu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 32%, GKS Jaworzno 68%.
Pireus Buczka - GKS Jaworzno 12:1