Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Jaworzno Pireus Buczka
442 Tactiek 1
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 52.6
matig Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Trojanowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomasson de bal. Teletubiański geeft een lange en hoge pass. Hausser heeft problemen om de bal te vangen. Hausser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Pireus Buczka 0:1

3e minuut.
Walendziuk met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Canpolat de bal onder controle te krijgen. Grubizna rent richting de bal. Voltolini rent richting de bal. Voltolini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Voltolini haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teletubiański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Voltolini springt en kopt de bal. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

18e minuut.
Vergueiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brachmański speelt de bal door. Vergueiro kopt de bal weg. Daar is Voltolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voltolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vergueiro speelt de bal door. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Canpolat rent richting de bal. Hausser verovert de bal door een tackle van achteren. Hausser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Pireus Buczka 0:2

23e minuut.
Daar is Grubizna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro passt de bal zonder na te denken. Voltolini rent richting de bal. Voltolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Pireus Buczka 0:3

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hooydonk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crusco Cirigliano speelt de bal door. Hausser is nu in balbezit. Hausser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Hooydonk met een sublieme pass. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro probeert naar een medespeler te passen. Hausser rent richting de bal. Hausser haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Pejušić de bal onder controle te krijgen. Briscas is nu in balbezit. Briscas geeft de bal voor. Voltolini is nu in balbezit. Voltolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maciaszczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jaworzno 76%, Pireus Buczka 24%.
GKS Jaworzno - Pireus Buczka 0:3

46e minuut.
Hausser onderschept slim de pass. Hausser passt de bal zonder na te denken. Voltolini is nu in balbezit. Voltolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Pireus Buczka 0:4

48e minuut.
Voltolini rent richting de bal. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro passt de bal in één keer door. Hausser rent richting de bal. Hausser haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Maciaszczyk met een sublieme pass. Michnikowski is nu in balbezit. Voltolini verovert de bal door een tackle van achteren. Voltolini draait met de bal, schiet en ... Brachmański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Pireus Buczka 0:5

55e minuut.
Crusco Cirigliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Crusco Cirigliano passt de bal in één keer door. Maciaszczyk speelt de bal door. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Canpolat verovert de bal door een tackle van achteren. Canpolat geeft een hoge lob. Crusco Cirigliano geeft een lange en hoge pass. Voltolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Pireus Buczka 0:6

74e minuut.
Doeltrap. Michnikowski trapt de bal weg van het doel. Kiemlicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Walendziuk de bal. Walendziuk schiet op doel. Pfister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Kiemlicz heeft problemen om de bal te vangen. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro passt de bal met de wreef. Voltolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini schiet op doel. Brachmański bokst de bal weg.

80e minuut.
Vergueiro passt de bal zonder na te denken. Voltolini is nu in balbezit. Michnikowski rent richting de bal. Voltolini verovert de bal door een tackle van achteren. Voltolini haalt uit met een fantastische trap. Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Vergueiro geeft de bal voor. Brachmański met een sublieme pass. Crusco Cirigliano kopt de bal weg. Daar is Voltolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voltolini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Canpolat geeft een hoge lob. Walendziuk kan de bal niet met de borst controleren. Castelletti met een sublieme pass. Hausser is nu in balbezit. Hausser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Crusco Cirigliano met een sublieme pass. Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro passt de bal met de wreef. Voltolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jaworzno 75%, Pireus Buczka 25%.
GKS Jaworzno - Pireus Buczka 0:6