Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Żytnia SPARTA JANOWIEC
1 Tactiek meczyk
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.7 gemiddelde waardering 60.2
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Revert passt de bal zonder na te denken. Daar is Gaudyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaudyn geeft de bal voor. González Flores rent richting de bal. González Flores draait met de bal, schiet en ... Csörgő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Revert geeft een lange en hoge pass. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kramski ... Strafschop! Kramski krijgt een gele kaart. González Flores is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. González Flores legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żytnia - SPARTA JANOWIEC 0:1

19e minuut.
Comandi is nu in balbezit. Wattamaleo onderschept slim de pass. Panario begaat een overtreding. Wattamaleo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bihun komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Longordo speelt de bal door. Crepaldi rent richting de bal. Bachhäubl geeft een hoge lob. Daar is Wattamaleo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wattamaleo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ciupitu kopt de bal weg. Longordo speelt de bal door. Gaudyn probeert naar een medespeler te passen. Revert geeft een hoge lob. Wattamaleo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bachhäubl onderschept slim de pass. Bihun geeft een lange en hoge pass. Kramski onderschept slim de pass. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores geeft de bal voor. Csörgő bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żytnia 59%, SPARTA JANOWIEC 41%.
FC Żytnia - SPARTA JANOWIEC 0:1

50e minuut.
Bihun geeft een lange en hoge pass. Ciupitu is nu in balbezit. Wattamaleo onderschept slim de pass. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żytnia - SPARTA JANOWIEC 0:2

53e minuut.
Revert passt de bal met de wreef. Daar is González Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Longordo. Longordo krijgt een gele kaart.

58e minuut.
van der Doelen passt de bal in één keer door. Revert is nu in balbezit. Revert met een sublieme pass. Wattamaleo rent richting de bal. Wattamaleo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Csörgő met een harde bal richting middenveld. Gaudyn kopt de bal weg. Revert is nu in balbezit. Revert geeft een hoge lob. Wattamaleo kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gaudyn geeft een hoge lob. Wattamaleo heeft problemen om de bal te vangen. Ciupitu rent richting de bal. Wattamaleo onderschept slim de pass. Wattamaleo haalt uit met een fantastische trap. Csörgő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wattamaleo rent richting de bal. Wattamaleo haalt uit met een fantastische trap. Csörgő werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żytnia - SPARTA JANOWIEC 0:3

62e minuut.
Revert geeft de bal voor. González Flores rent richting de bal. González Flores speelt de bal door. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żytnia - SPARTA JANOWIEC 0:4

64e minuut.
Ledesma geeft een hoge lob. Balint probeert de bal aan de voet te houden. Wattamaleo rent richting de bal. Wattamaleo schiet op doel. Csörgő probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bihun geeft de bal voor. González Flores probeert de bal met de borst te controleren. Wattamaleo is nu in balbezit. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ... Csörgő maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żytnia - SPARTA JANOWIEC 0:5

68e minuut.
Panario met de inworp. Revert is nu in balbezit. Revert met een sublieme pass. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores haalt uit met een fantastische trap. Csörgő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bełtek rent richting de bal. Bełtek geeft de bal voor. Revert rent richting de bal. Revert geeft een hoge lob. González Flores maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gaudyn passt de bal in één keer door. Revert heeft problemen om de bal te vangen. Revert geeft een hoge lob. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wattamaleo is nu in balbezit. Wattamaleo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żytnia - SPARTA JANOWIEC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żytnia 70%, SPARTA JANOWIEC 30%.
FC Żytnia - SPARTA JANOWIEC 0:6