Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTA JANOWIEC Pireus Buczka
meczyk Tactiek moja normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 47.6
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen solide


7e minuut.
Daar is Trojanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Flores rent richting de bal. González Flores draait met de bal, schiet en ... Briscas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Pireus Buczka 1:0

12e minuut.
Revert met een snelle inworp. Hooydonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudyn verovert de bal door een tackle van achteren. Gaudyn geeft een hoge lob. González Flores krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gaudyn kopt de bal weg. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełtek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hausser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cosma wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPARTA JANOWIEC - Pireus Buczka 1:1

26e minuut.
Klungelig pakt Wattamaleo de bal. Castelletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo onderschept slim de pass. Wattamaleo schiet op doel. Pfister maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Pireus Buczka 2:1

27e minuut.
Bihun geeft een hoge lob. González Flores rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Trojanowski ... Strafschop! Trojanowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. González Flores raakt geblesseerd tijdens het duel. Wattamaleo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pfister werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Pireus Buczka 3:1

28e minuut.
Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser begaat een overtreding. Wattamaleo raakt geblesseerd tijdens het duel. Bachhäubl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. González Flores maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Pireus Buczka 4:1

32e minuut.
González Flores is nu in balbezit. González Flores geeft de bal voor. Saroyan kopt de bal weg. Bihun geeft een lange en hoge pass. Revert kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Voltolini is nu in balbezit. Inworp. Voltolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hausser is nu in balbezit. Hausser haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTA JANOWIEC 37%, Pireus Buczka 63%.
SPARTA JANOWIEC - Pireus Buczka 4:1

46e minuut.
Maciaszczyk komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ledesma met een sublieme pass. González Flores is nu in balbezit. Briscas onderschept slim de pass. Wattamaleo verovert de bal door een tackle van achteren. Wattamaleo schiet op doel. Pfister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Huinca geeft de bal voor. Klungelig pakt González Flores de bal. González Flores speelt de bal door. Wattamaleo rent richting de bal. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ... Pfister bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bihun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. González Flores krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Pireus Buczka 5:1

63e minuut.
Bachhäubl speelt de bal door. Bihun is nu in balbezit. Bihun geeft een lange en hoge pass. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ... Pfister bokst de bal weg.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orasniemi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser geeft de bal voor. Cosma rent richting de bal. Cosma schiet op doel. Garbers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Pireus Buczka 5:2

74e minuut.
Daar is Wattamaleo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hausser is nu in balbezit. Wattamaleo begaat een overtreding. Wattamaleo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Voltolini probeert de bal met de borst te controleren. Bihun geeft een lange en hoge pass. Briscas is nu in balbezit. Wattamaleo verovert de bal door een tackle van achteren. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Pireus Buczka 6:2

82e minuut.
Hausser rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wattamaleo. Hausser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orasniemi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Elčík heeft problemen om de bal te vangen. Cosma is nu in balbezit. Cosma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTA JANOWIEC 36%, Pireus Buczka 64%.
SPARTA JANOWIEC - Pireus Buczka 6:2