Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Bydgoszcz Koksokery
moja2 Tactiek yyyyy
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 44.1
outstanding Schieten good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Gtari is nu in balbezit. Gtari speelt de bal door. Górek rent richting de bal. Górek schiet op doel. Vujković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Koksokery 1:0

3e minuut.
Bobrunka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Opałka de bal onder controle te krijgen. Górek rent richting de bal. Górek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Koksokery 2:0

7e minuut.
Roztworowski verovert de bal door een tackle van achteren. Roztworowski geeft een lange en hoge pass. Wasilewski kopt de bal weg. Widerski met een sublieme pass. Tarantowicz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Widerski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Górek krijgt zijn hoofd ertegen. Vujković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Koksokery 3:0

18e minuut.
Garguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojžíš verovert de bal door een tackle van achteren. Mojžíš passt de bal zonder na te denken. Naruszko rent richting de bal. Naruszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Verplaetse bereikt de bal nog maar net als eerste. Verplaetse speelt de bal door. Danecki heeft problemen om de bal te vangen. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz schiet op doel. De bal raakt de paal. Vujković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Koksokery 4:0

21e minuut.
Salazar met een sublieme pass. Opałka rent richting de bal. Górek verovert de bal door een tackle van achteren. Górek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Koksokery 5:0

23e minuut.
Widerski probeert naar een medespeler te passen. Verplaetse is nu in balbezit. Verplaetse passt de bal in één keer door. Górek rent richting de bal. Górek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Widerski geeft de bal voor. Wierzba kopt de bal weg. Gtari probeert naar een medespeler te passen. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek draait met de bal, schiet en ... Vujković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tarantowicz is nu in balbezit. Danecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tarantowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Tarantowicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vujković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Koksokery 6:0

43e minuut.
Klungelig pakt Viehweg de bal. Mojžíš schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Viehweg raakt geblesseerd tijdens het duel. Viehweg met een snel genomen vrije trap. Tarantowicz kopt de bal weg. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek schiet op doel. Vujković bokst de bal weg.

45e minuut.
Viehweg rent richting de bal. Viehweg passt de bal zonder na te denken. Verplaetse rent richting de bal. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap. Vujković bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bydgoszcz 35%, Koksokery 65%.
KP Bydgoszcz - Koksokery 6:0

55e minuut.
Viehweg kopt de bal weg. Verplaetse is nu in balbezit. Gtari met een sublieme pass. Górek is nu in balbezit. Górek schiet op doel. Vujković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gtari zal de hoekschop nemen. Tarantowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Vujković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Koksokery 7:0

60e minuut.
Danecki rent richting de bal. Górek onderschept slim de pass. Górek heeft problemen om de bal te vangen. Górek haalt uit met een fantastische trap. Vujković probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Danecki rent richting de bal. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Danecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Górek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarantowicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vujković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Gtari kopt de bal weg. Danecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujković rent richting de bal. Verplaetse onderschept slim de pass. Verplaetse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Koksokery 8:0

70e minuut.
Verplaetse met een sublieme pass. Górek is nu in balbezit. Wierzba onderschept slim de pass. Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap. Vujković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gtari passt de bal met de wreef. Widerski is nu in balbezit. Widerski geeft een hoge lob. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ... Vujković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Górek rent richting de bal. Górek draait met de bal, schiet en ... Vujković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Lewera rent richting de bal. Viehweg onderschept slim de pass. Viehweg probeert naar een medespeler te passen. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Tarantowicz de bal. Górek rent richting de bal. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz schiet op doel. Vujković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Koksokery 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bydgoszcz 33%, Koksokery 67%.
KP Bydgoszcz - Koksokery 9:0