Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie S-ec Pireus Buczka
Normal Tactiek 1
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 47.2
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Cosma haalt uit met een fantastische trap. Petcu speelt de bal door. Voltolini kopt de bal weg. Hausser is nu in balbezit. Hausser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hooydonk geeft een lange en hoge pass. Hausser controleert de bal met de borst. Hausser passt de bal in één keer door. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Teletubiański de bal onder controle te krijgen. Seppar is nu in balbezit. Seppar passt de bal met de wreef. Martins rent richting de bal. Martins draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pfister bokst de bal weg.

26e minuut.
Stutz probeert naar een medespeler te passen. Hooydonk is nu in balbezit. Hooydonk speelt de bal door. Hausser is nu in balbezit. Hausser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hooydonk rent richting de bal. Kubisch onderschept slim de pass. Kubisch passt de bal met de wreef. Çopan is nu in balbezit. Çopan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hooydonk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çopan. Hooydonk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saroyan komt het veld opgelopen. Maciaszczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie S-ec 45%, Pireus Buczka 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagłębie S-ec - Pireus Buczka 0:0

47e minuut.
Koenders met een snelle inworp. Daar is Çopan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciaszczyk rent richting de bal. Çopan is nu in balbezit. Çopan geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Pfister probeert wanhopig de bal te grijpen. Martins rent richting de bal. Martins draait met de bal, schiet en ... Pfister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie S-ec - Pireus Buczka 1:0

53e minuut.
Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppar rent richting de bal. Hausser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hausser krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Qassemi passt de bal zonder na te denken. Çopan is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Stutz ... Strafschop! Stutz krijgt een gele kaart. Çopan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çopan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pfister bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie S-ec - Pireus Buczka 2:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qassemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Çopan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çopan geeft een lange en hoge pass. Daar is Briscas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Voltolini geeft een hoge lob. Pocotó geeft de bal voor. Martins is nu in balbezit. Çopan is nu in balbezit. Çopan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Trojanowski geeft een lange en hoge pass. Roncaglia geeft een lange en hoge pass. Martins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çopan is nu in balbezit. Çopan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Roncaglia geeft een hoge lob. Saroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saroyan passt de bal zonder na te denken. Cosma heeft problemen om de bal te vangen. Cosma draait met de bal, schiet en ... Petcu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie S-ec 34%, Pireus Buczka 66%.
Zagłębie S-ec - Pireus Buczka 2:0