Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pireus Buczka Zagłębie S-ec
moja 433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 50.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


11e minuut.
Teletubiański heeft problemen om de bal te vangen. Teletubiański geeft de bal voor. Pocotó controleert de bal met de borst. Cosma is nu in balbezit. Cosma haalt uit met een fantastische trap. Paal! Petcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Orasniemi met de inworp. Vergueiro met een sublieme pass. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Cosma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pocotó speelt de bal door. Fjölnisson probeert de bal met de borst te controleren. Hausser rent richting de bal. Hausser draait met de bal, schiet en ... Petcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Hausser draait met de bal, schiet en ... Petcu met een sublieme pass. Seppar kopt de bal weg. Martins is nu in balbezit. Martins draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pfister bokst de bal weg.

20e minuut.
Orasniemi kopt de bal weg. Voltolini is nu in balbezit. Voltolini passt de bal zonder na te denken. Cosma is nu in balbezit. Cosma haalt uit met een fantastische trap. Petcu bokst de bal weg. Cosma rent richting de bal. Cosma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Zagłębie S-ec 1:0

24e minuut.
Orasniemi speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Çopan de bal onder controle te krijgen. Martins rent richting de bal. Martins haalt uit met een fantastische trap. Pfister probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pireus Buczka - Zagłębie S-ec 1:1

30e minuut.
Kubisch passt de bal zonder na te denken. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan met een sublieme pass. Martins rent richting de bal. Martins haalt uit met een fantastische trap. Pfister bokst de bal weg.

35e minuut.
Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelletti verovert de bal door een tackle van achteren. Castelletti geeft een lange en hoge pass. Cosma heeft problemen om de bal te vangen. Cosma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fjölnisson passt de bal zonder na te denken. Vergueiro rent richting de bal. Vergueiro passt de bal in één keer door. Cosma is nu in balbezit. Cosma draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Zagłębie S-ec 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 44%, Zagłębie S-ec 56%.
Pireus Buczka - Zagłębie S-ec 2:1

46e minuut.
Saroyan komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Çopan heeft problemen om de bal te vangen. Çopan speelt de bal door. Kubisch met een sublieme pass. Martins is nu in balbezit. Martins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maciaszczyk komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Maciaszczyk met de inworp. Vergueiro geeft een lange en hoge pass. Cosma krijgt zijn hoofd ertegen. Petcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Trojanowski probeert naar een medespeler te passen. Cosma rent richting de bal. Fjölnisson maakt een afschuwelijke overtreding. Fjölnisson krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Briscas geeft de bal voor. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini rent richting de bal. Voltolini draait met de bal, schiet en ... Petcu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Inworp. Trojanowski met de inworp. Klungelig pakt Teletubiański de bal. Teletubiański geeft een lange en hoge pass. Cosma springt en kopt de bal. Petcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Çopan passt de bal in één keer door. Martins rent richting de bal. Trojanowski is nu in balbezit. Martins onderschept slim de pass. Martins draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Koenders probeert naar een medespeler te passen. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çopan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Çopan neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 54%, Zagłębie S-ec 46%.
Pireus Buczka - Zagłębie S-ec 2:1