Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koksokery SPARTA JANOWIEC
yyyyy Tactiek meczyk
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
43.6 gemiddelde waardering 54.6
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen solide
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Daar is Gochev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Flores verovert de bal door een tackle van achteren. González Flores geeft de bal voor. Wattamaleo rent richting de bal. Wattamaleo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ledger is nu in balbezit. Ledger passt de bal in één keer door. Anton probeert naar een medespeler te passen. González Flores rent richting de bal. González Flores schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Anton onderschept slim de pass. Anton geeft de bal voor. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo schiet op doel. Vujković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - SPARTA JANOWIEC 0:1

22e minuut.
Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinca onderschept slim de pass. Huinca geeft een lange en hoge pass. Wattamaleo rent richting de bal. Wattamaleo schiet op doel. Vujković bokst de bal weg. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - SPARTA JANOWIEC 0:2

24e minuut.
Vujković met een sublieme pass. Ledger is nu in balbezit. Gawlicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gawlicki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Ledger met een snelle inworp. Anton is nu in balbezit. Anton geeft een lange en hoge pass. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vujković met een harde bal richting middenveld. Ledger geeft een hoge lob. Wattamaleo kopt de bal weg. González Flores is nu in balbezit. González Flores haalt uit met een fantastische trap. Vujković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Opałka geeft een hoge lob. Anton geeft de bal voor. Wierzba heeft problemen om de bal te vangen. González Flores rent richting de bal. González Flores haalt uit met een fantastische trap. Vujković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo haalt uit met een fantastische trap. Vujković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - SPARTA JANOWIEC 0:3

38e minuut.
Ledger geeft een lange en hoge pass. González Flores heeft problemen om de bal te vangen. González Flores passt de bal in één keer door. Wattamaleo rent richting de bal. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cáceres rent richting de bal. Cáceres speelt de bal door. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - SPARTA JANOWIEC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksokery 72%, SPARTA JANOWIEC 28%.
Koksokery - SPARTA JANOWIEC 0:4

48e minuut.
Anton met een sublieme pass. Ledger rent richting de bal. Ledger probeert naar een medespeler te passen. González Flores rent richting de bal. González Flores draait met de bal, schiet en ... Vujković bokst de bal weg.

49e minuut.
González Flores is nu in balbezit. Wattamaleo rent richting de bal. Wierzba verovert de bal door een tackle van achteren. González Flores rent richting de bal. González Flores haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Daar is Lewera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceres met een sublieme pass. Ledger met een sublieme pass. Klungelig pakt González Flores de bal. González Flores schiet op doel. Vujković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Gyllenäs probeert naar een medespeler te passen. Cáceres is nu in balbezit. Met opzet legt Lewera zijn tegenspeler op de grond. Lewera krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Anton passt de bal zonder na te denken. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres geeft de bal voor. Wattamaleo is nu in balbezit. Wattamaleo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ledger rent richting de bal. Ledger passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wierzba de bal. González Flores rent richting de bal. González Flores haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bachhäubl kopt de bal weg. Opałka is nu in balbezit. González Flores verovert de bal door een tackle van achteren. González Flores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wierzba neemt vlug de vrije trap. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Naruszko stond buitenspel. Manche` neemt vlug de vrije trap. Wattamaleo probeert de bal met de borst te controleren. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ... Vujković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Roztworowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cáceres met een snelle inworp. Daar is Anton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anton geeft de bal voor. Vujković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Anton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anton passt de bal in één keer door. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ... Vujković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - SPARTA JANOWIEC 0:5

86e minuut.
Klungelig pakt Lewera de bal. Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres passt de bal zonder na te denken. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo schiet op doel. Vujković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is González Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Flores haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksokery 67%, SPARTA JANOWIEC 33%.
Koksokery - SPARTA JANOWIEC 0:5