Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Bydgoszcz GKS Jaworzno
moja2 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 31.8
outstanding Schieten weak
very good Passen average
excellent Verdedigen average


4e minuut.
Tarantowicz speelt de bal door. Górek is nu in balbezit. Michnikowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Górek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarantowicz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - GKS Jaworzno 1:0

5e minuut.
Widerski passt de bal zonder na te denken. Tarantowicz heeft problemen om de bal te vangen. Verplaetse met een sublieme pass. Górek is nu in balbezit. Górek haalt uit met een fantastische trap. Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Verplaetse passt de bal zonder na te denken. Gtari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gtari passt de bal met de wreef. Górek rent richting de bal. Górek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Widerski rent richting de bal. Widerski passt de bal zonder na te denken. Verplaetse is nu in balbezit. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Viehweg is nu in balbezit. Canpolat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viehweg raakt geblesseerd tijdens het duel. Górek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Canpolat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ... Brachmański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - GKS Jaworzno 2:0

18e minuut.
Brachmański trapt de bal weg van het doel. Verplaetse met een sublieme pass. Daar is Tarantowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górek rent richting de bal. Górek draait met de bal, schiet en ... Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Tarantowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Grubizna de bal. Somogyi rent richting de bal. Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Verplaetse speelt de bal door. Tarantowicz rent richting de bal. Górek is nu in balbezit. Górek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - GKS Jaworzno 3:0

26e minuut.
Inworp. Widerski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Górek is nu in balbezit. Górek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Michnikowski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brachmański met een sublieme pass. Verplaetse kopt de bal weg. Grubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gtari met de inworp. Górek is nu in balbezit. Górek geeft een hoge lob. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ... Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Grubizna rent richting de bal. Górek verovert de bal door een tackle van achteren. Górek met een sublieme pass. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap. Brachmański bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - GKS Jaworzno 4:0

33e minuut.
Tarantowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Brachmański probeert naar een medespeler te passen. Verplaetse kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarantowicz de bal. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Widerski speelt de bal door. Verplaetse met een sublieme pass. Canpolat verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klungelig pakt Verplaetse de bal. Kiemlicz met een sublieme pass. Viehweg met een sublieme pass. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz schiet op doel. Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - GKS Jaworzno 5:0

40e minuut.
Górek is nu in balbezit. Verplaetse bereikt de bal nog maar net als eerste. Verplaetse geeft de bal voor. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - GKS Jaworzno 6:0

44e minuut.
Canpolat is nu in balbezit. Górek onderschept slim de pass. Górek met een sublieme pass. Klungelig pakt Tarantowicz de bal. Tarantowicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - GKS Jaworzno 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bydgoszcz 19%, GKS Jaworzno 81%.
KP Bydgoszcz - GKS Jaworzno 7:0

49e minuut.
Verplaetse rent richting de bal. Verplaetse geeft de bal voor. Tarantowicz kopt de bal weg. Górek is nu in balbezit. Górek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Verplaetse passt de bal in één keer door. Gtari geeft de bal voor. Michnikowski controleert de bal met de borst. Górek rent richting de bal. Górek schiet op doel. Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Widerski kopt de bal weg. Daar is Górek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieślar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cieślar krijgt een gele kaart. Górek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Górek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Canpolat geeft de bal voor. Inworp. Gtari met een snelle inworp. Górek is nu in balbezit. Górek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Widerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski met een sublieme pass. Somogyi is nu in balbezit. Gtari verovert de bal door een tackle van achteren. Gtari haalt uit met een fantastische trap. Brachmański bokst de bal weg.

62e minuut.
Canpolat passt de bal met de wreef. Wasilewski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tomasson de bal onder controle te krijgen. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Viehweg speelt de bal door. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz passt de bal in één keer door. Verplaetse rent richting de bal. Verplaetse schiet op doel. Brachmański bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Górek rent richting de bal. Górek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - GKS Jaworzno 8:0

69e minuut.
Klungelig pakt Grubizna de bal. Verplaetse rent richting de bal. Verplaetse probeert naar een medespeler te passen. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Viehweg geeft een lange en hoge pass. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Walendziuk rent richting de bal. Gtari verovert de bal door een tackle van achteren. Gtari geeft een hoge lob. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ... Brachmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - GKS Jaworzno 9:0

74e minuut.
Verplaetse met een sublieme pass. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Widerski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tarantowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Bajski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gtari probeert naar een medespeler te passen. Bajski is nu in balbezit. Canpolat is nu in balbezit. Bajski onderschept slim de pass. Bajski haalt uit met een fantastische trap. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - GKS Jaworzno 10:0

86e minuut.
Bajski draait met de bal, schiet en ... Brachmański speelt de bal door. Gtari kopt de bal weg. Bajski rent richting de bal. Bajski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Canpolat rent richting de bal. Tarantowicz onderschept slim de pass. Bajski heeft problemen om de bal te vangen. Bajski draait met de bal, schiet en ... Brachmański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - GKS Jaworzno 11:0

90e minuut.
Tarantowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bajski de bal. Michnikowski is nu in balbezit. Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap. Brachmański bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bydgoszcz 28%, GKS Jaworzno 72%.
KP Bydgoszcz - GKS Jaworzno 11:0