Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Jaworzno KP Bydgoszcz
442 Tactiek moja2
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 59.9
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Gtari is nu in balbezit. Gtari geeft een lange en hoge pass. Widerski kopt de bal weg. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Verplaetse speelt de bal door. Górek rent richting de bal. Górek passt de bal in één keer door. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - KP Bydgoszcz 0:1

4e minuut.
Górek speelt de bal door. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz passt de bal met de wreef. Verplaetse is nu in balbezit. Verplaetse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Brachmański trapt de bal weg van het doel. Verplaetse bereikt de bal nog maar net als eerste. Verplaetse passt de bal zonder na te denken. Widerski is nu in balbezit. Widerski geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Brachmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Michnikowski controleert de bal met de borst. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Widerski neemt de hoekschop. Tarantowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Widerski kopt de bal weg. Viehweg geeft een hoge lob. Górek is nu in balbezit. Górek schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Cieślar geeft een lange en hoge pass. Gtari rent richting de bal. Gtari passt de bal zonder na te denken. Górek is nu in balbezit. Górek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - KP Bydgoszcz 0:2

16e minuut.
Górek is nu in balbezit. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grubizna. Tarantowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Górek wilt de vrije trap nemen. Brachmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Michnikowski kopt de bal weg. Verplaetse is nu in balbezit. Verplaetse passt de bal zonder na te denken. Górek rent richting de bal. Górek haalt uit met een fantastische trap. Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Verplaetse bereikt de bal nog maar net als eerste. Verplaetse geeft een hoge lob. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ... Brachmański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - KP Bydgoszcz 0:3

20e minuut.
Pejušić heeft problemen om de bal te vangen. Tarantowicz onderschept slim de pass. Tarantowicz probeert naar een medespeler te passen. Górek is nu in balbezit. Górek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brachmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Michnikowski is nu in balbezit. Michnikowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek draait met de bal, schiet en ... Kiemlicz heeft problemen om de bal te vangen. Górek is nu in balbezit. Górek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Salazar met een harde bal richting middenveld. Verplaetse probeert de bal met de borst te controleren. Verplaetse met een sublieme pass. Górek is nu in balbezit. Górek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - KP Bydgoszcz 0:4

24e minuut.
Walendziuk speelt de bal door. Daar is Pejušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiemlicz is nu in balbezit. Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gtari is nu in balbezit. Gtari passt de bal in één keer door. Daar is Górek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Canpolat de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - KP Bydgoszcz 0:5

30e minuut.
Grubizna probeert de bal aan de voet te houden. Viehweg is nu in balbezit. Viehweg geeft een hoge lob. Daar is Górek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - KP Bydgoszcz 0:6

34e minuut.
Cieślar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Widerski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verplaetse is nu in balbezit. Verplaetse haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Górek controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - KP Bydgoszcz 0:7

35e minuut.
Klungelig pakt Verplaetse de bal. Kiemlicz rent richting de bal. Verplaetse onderschept slim de pass. Gtari geeft een lange en hoge pass. Tarantowicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Viehweg kopt de bal weg. Górek rent richting de bal. Górek passt de bal in één keer door. Gtari is nu in balbezit. Gtari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Górek rent richting de bal. Górek passt de bal in één keer door. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ... Brachmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pejušić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Widerski is nu in balbezit. Widerski passt de bal zonder na te denken. Górek is nu in balbezit. Górek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jaworzno 75%, KP Bydgoszcz 25%.
GKS Jaworzno - KP Bydgoszcz 0:7

47e minuut.
Tarantowicz passt de bal zonder na te denken. Michnikowski is nu in balbezit. Górek verovert de bal door een tackle van achteren. Górek schiet op doel. Brachmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - KP Bydgoszcz 0:8

47e minuut.
Klungelig pakt Walendziuk de bal. Górek rent richting de bal. Górek geeft een hoge lob. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Czekański de bal. Gtari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gtari passt de bal met de wreef. Górek heeft problemen om de bal te vangen. Górek schiet op doel. Brachmański bokst de bal weg.

51e minuut.
Bobrunka geeft de bal voor. Górek rent richting de bal. Klungelig pakt Górek de bal. Górek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - KP Bydgoszcz 0:9

53e minuut.
Daar is Walendziuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viehweg is nu in balbezit. Viehweg geeft de bal voor. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek draait met de bal, schiet en ... Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - KP Bydgoszcz 0:10

54e minuut.
Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek verovert de bal door een tackle van achteren. Górek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tarantowicz de bal. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bobrunka probeert naar een medespeler te passen. Greening speelt de bal door. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Górek de bal. Górek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Gtari rent richting de bal. Gtari geeft een hoge lob. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - KP Bydgoszcz 0:11

62e minuut.
Klungelig pakt Cieślar de bal. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz speelt de bal door. Górek is nu in balbezit. Górek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Widerski verovert de bal door een tackle van achteren. Widerski geeft de bal voor. Daar is Michnikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - KP Bydgoszcz 0:12

68e minuut.
Gtari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz met een sublieme pass. Górek is nu in balbezit. Górek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Verplaetse speelt de bal door. Górek rent richting de bal. Canpolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek onderschept slim de pass. Górek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Daar is Kiemlicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubizna speelt de bal door. Tomasson probeert naar een medespeler te passen. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Verplaetse speelt de bal door. Klungelig pakt Widerski de bal. Widerski probeert naar een medespeler te passen. Górek is nu in balbezit. Górek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gtari geeft een hoge lob. Canpolat kopt de bal weg. Grubizna heeft problemen om de bal te vangen. Bajski is nu in balbezit. Bajski schiet op doel. Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gtari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gtari passt de bal in één keer door. Bajski is nu in balbezit. Bajski schiet op doel. Brachmański werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Verplaetse bereikt de bal nog maar net als eerste. Verplaetse geeft een hoge lob. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz schiet op doel. Brachmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - KP Bydgoszcz 0:13

85e minuut.
Czekański probeert naar een medespeler te passen. Somogyi heeft problemen om de bal te vangen. Bajski is nu in balbezit. Klungelig pakt Bajski de bal. Bajski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Canpolat rent richting de bal. Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajski schiet op doel. Brachmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Inworp. Widerski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verplaetse rent richting de bal. Verplaetse geeft een lange en hoge pass. Tarantowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Viehweg is nu in balbezit. Viehweg geeft een lange en hoge pass. Michnikowski met een sublieme pass. Bajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jaworzno 81%, KP Bydgoszcz 19%.
GKS Jaworzno - KP Bydgoszcz 0:13