Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ Fc Centuria
moja 1 Tactiek A
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
64.1 gemiddelde waardering 52.8
outstanding Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Grocholski passt de bal in één keer door. Comeagă geeft een lange en hoge pass. Dropsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dropsy geeft een lange en hoge pass. Rinta-aho krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Wadas geeft de bal voor. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă geeft een lange en hoge pass. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dropsy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maes geeft de bal voor. Rinta-aho maakt een snoekduik en kopt de bal. Capone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Fc Centuria 1:0

13e minuut.
Grocholski is nu in balbezit. Grocholski geeft een lange en hoge pass. Daar is Wadas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beuckert is nu in balbezit. Beuckert draait met de bal, schiet en ... Somerkari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Früh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baranyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Comeagă wilt de vrije trap nemen. Capone probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Fc Centuria 2:0

18e minuut.
Čížek rent richting de bal. Čížek passt de bal met de wreef. Dropsy rent richting de bal. Dropsy geeft de bal voor. Michnowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Čížek onderschept slim de pass. Čížek speelt de bal door. Rinta-aho rent richting de bal. Rinta-aho geeft een lange en hoge pass. Baranyi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Harris geeft een hoge lob. Comeagă heeft problemen om de bal te vangen. Comeagă geeft de bal voor. Baranyi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dropsy is nu in balbezit. Dropsy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Resino de bal. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Fc Centuria 3:0

28e minuut.
Kaženegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaženegra geeft de bal voor. Aelbrecht kopt de bal weg. Beuckert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuckert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Capone trapt de bal weg. Grammeniatis kopt de bal weg. Harris is nu in balbezit. Rinta-aho onderschept slim de pass. Rinta-aho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Grocholski rent richting de bal. Maes verovert de bal door een tackle van achteren. Maes probeert naar een medespeler te passen. Rinta-aho is nu in balbezit. Rinta-aho geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dropsy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cambalhota de bal. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho schiet op doel. Na een snelle pass probeert Früh de bal onder controle te krijgen. Capone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Baranyi is nu in balbezit. Harris verovert de bal door een tackle van achteren. Harris geeft een lange en hoge pass. Comeagă geeft de bal voor. Rinta-aho kopt de bal weg. Capone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ 23%, Fc Centuria 77%.
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Fc Centuria 3:0

47e minuut.
Beuckert is nu in balbezit. Ślepowron verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepowron geeft een lange en hoge pass. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Harris is nu in balbezit. Früh speelt de bal door. Čížek rent richting de bal. Čížek geeft de bal voor. Rinta-aho krijgt zijn hoofd ertegen. Capone bokst de bal weg.

66e minuut.
Maes kopt de bal weg. Harris heeft problemen om de bal te vangen. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Fc Centuria 4:0

68e minuut.
Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron geeft een lange en hoge pass. Aelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelbrecht haalt uit met een fantastische trap. Somerkari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Früh geeft een lange en hoge pass. Aelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuckert is nu in balbezit. Beuckert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Fc Centuria 4:1

73e minuut.
Comeagă geeft een hoge lob. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi passt de bal met de wreef. Rinta-aho is nu in balbezit. Rinta-aho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Comeagă probeert naar een medespeler te passen. Čížek speelt de bal door. Maes probeert naar een medespeler te passen. Rinta-aho is nu in balbezit. Rinta-aho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Fc Centuria 5:1

80e minuut.
Rinta-aho heeft problemen om de bal te vangen. Früh rent richting de bal. Rinta-aho onderschept slim de pass. Rinta-aho haalt uit met een fantastische trap. Capone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Fc Centuria 6:1

85e minuut.
Rinta-aho controleert de bal met de borst. Grammeniatis is nu in balbezit. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho schiet op doel. Capone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Fc Centuria 7:1

89e minuut.
Ślepowron geeft de bal voor. Buitenspel voor Rinta-aho. Goede buitenspelval van de verdediging. Michnowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aelbrecht rent richting de bal. Aelbrecht schiet op doel. Somerkari bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ 26%, Fc Centuria 74%.
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Fc Centuria 7:1