Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Los Toros Bosski Team - Reaktywacja
LT9 Tactiek 433
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 31.3
solid Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen average


9e minuut.
Buchnajzer onderschept slim de pass. Buchnajzer geeft de bal voor. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski draait met de bal, schiet en ... Bartyla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - Bosski Team - Reaktywacja 1:0

10e minuut.
Fiutowski onderschept slim de pass. Zygmuntowski rent richting de bal. Zygmuntowski passt de bal zonder na te denken. Silnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Silnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fiutowski probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason is nu in balbezit. Zygmuntowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buchnajzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zygmuntowski de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jadziński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zygmuntowski rent richting de bal. Zygmuntowski draait met de bal, schiet en ... Bartyla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - Bosski Team - Reaktywacja 2:0

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bartyla trapt de bal weg van het doel. Hrehoruk kopt de bal weg. Silnicki rent richting de bal. Silnicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Skrętkowicz rent richting de bal. Fiutowski is nu in balbezit. Fiutowski geeft een hoge lob. Zygmuntowski is nu in balbezit. Zygmuntowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - Bosski Team - Reaktywacja 3:0

34e minuut.
Placuszek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lameiro met de inworp. Collé bereikt de bal nog maar net als eerste. Collé geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Placuszek met een sublieme pass. Hrehoruk probeert naar een medespeler te passen. Fiutowski probeert naar een medespeler te passen. Silnicki rent richting de bal. Silnicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Osiński speelt de bal door. Klungelig pakt Ðogović de bal. Ðogović geeft een hoge lob. Fiutowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fiutowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jadziński geeft de bal voor. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Silnicki passt de bal met de wreef. Fiutowski is nu in balbezit. Fiutowski probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowski rent richting de bal. Zygmuntowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - Bosski Team - Reaktywacja 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Los Toros 25%, Bosski Team - Reaktywacja 75%.
FC Los Toros - Bosski Team - Reaktywacja 4:0

49e minuut.
Ciaicovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaicovschi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fiutowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silnicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - Bosski Team - Reaktywacja 5:0

51e minuut.
Silnicki is nu in balbezit. Fiutowski rent richting de bal. Fiutowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Osiński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - Bosski Team - Reaktywacja 6:0

54e minuut.
Ciaicovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaicovschi met een sublieme pass. Daar is Fiutowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Silnicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Głogowski heeft problemen om de bal te vangen. Fiutowski met een sublieme pass. Zygmuntowski is nu in balbezit. Silnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Silnicki geeft de bal voor. Paal!

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bartyla niet meer kan verder spelen. Gratkiewicz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ðogović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jadziński met de inworp. Daar is Silnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silnicki geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Zygmuntowski controleert de bal met de borst. Gratkiewicz bokst de bal weg. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - Bosski Team - Reaktywacja 7:0

63e minuut.
Buchnajzer met een snelle inworp. Fiutowski is nu in balbezit. Fiutowski geeft een hoge lob. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðogović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dudáček probeert naar een medespeler te passen. Fiutowski rent richting de bal. Fiutowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Silnicki heeft problemen om de bal te vangen. Mason verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowski onderschept slim de pass. Zygmuntowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hrehoruk geeft een hoge lob. Daar is Mason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowski is nu in balbezit. Silnicki is nu in balbezit. Silnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hrehoruk geeft de bal voor. Zygmuntowski kopt de bal weg. Silnicki heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jadziński probeert naar een medespeler te passen. Ðogović verovert de bal door een tackle van achteren. Ciaicovschi speelt de bal door. Zygmuntowski is nu in balbezit. Zygmuntowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zygmuntowski heeft problemen om de bal te vangen. Osiński begaat een overtreding. Zygmuntowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hrehoruk met een snel genomen vrije trap. Silnicki heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowski is nu in balbezit. Zygmuntowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Placuszek geeft een hoge lob. Fiutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutowski passt de bal met de wreef. Silnicki rent richting de bal. Silnicki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Los Toros 19%, Bosski Team - Reaktywacja 81%.
FC Los Toros - Bosski Team - Reaktywacja 7:0