Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ Geopardy
moja 1 Tactiek Stary ład
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 42.2
excellent Schieten average
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Ślepowron speelt de bal door. Comeagă met een sublieme pass. Dropsy speelt de bal door. Rinta-aho rent richting de bal. Rinta-aho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Baranyi passt de bal met de wreef. Rinta-aho is nu in balbezit. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rinta-aho rent richting de bal. Rinta-aho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Čížek geeft een lange en hoge pass. Skrzypiec met een sublieme pass. Nauwelaerts kopt de bal weg. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Patruska onderschept slim de pass. Patruska passt de bal zonder na te denken. Sak rent richting de bal. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenaventura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tagliati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maes is nu in balbezit. Maes passt de bal in één keer door. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dropsy kopt de bal weg. Maes heeft problemen om de bal te vangen. Maes passt de bal zonder na te denken. Dropsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dropsy geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Mulot is nu in balbezit. Mulot geeft een hoge lob. Nauwelaerts speelt de bal door. Klungelig pakt Dropsy de bal. Dropsy geeft een lange en hoge pass. Skrzypiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rinta-aho rent richting de bal. Rinta-aho schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Geopardy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ 28%, Geopardy 72%.
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Geopardy 1:0

48e minuut.
Ślepowron geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mulot de bal. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Skrzypiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Geopardy 2:0

50e minuut.
Patruska met de inworp. Maes bereikt de bal nog maar net als eerste. Maes passt de bal in één keer door. Dropsy is nu in balbezit. Dropsy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Udrescu kopt de bal weg. Apolinario heeft problemen om de bal te vangen. Čížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čížek geeft de bal voor. Rinta-aho krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Geopardy 3:0

55e minuut.
Tagliati is nu in balbezit. Maes onderschept slim de pass. Maes met een sublieme pass. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Geopardy 4:0

58e minuut.
Comeagă verovert de bal door een tackle van achteren. Maes speelt de bal door. Baranyi rent richting de bal. Baranyi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Čížek onderschept slim de pass. Čížek geeft de bal voor. Rinta-aho heeft problemen om de bal te vangen. Rinta-aho geeft de bal voor. Abutalıbov verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Baranyi rent richting de bal. Baranyi schiet op doel. Skrzypiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Geopardy 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ 24%, Geopardy 76%.
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Geopardy 5:0