Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Los Toros POGOŃ SZCZECIN DĄBIE
LT9 Tactiek PCD
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 52.6
average Schieten solid
average Passen excellent
average Verdedigen very good


3e minuut.
Târlea speelt de bal door. Szarynski rent richting de bal. De Wulf bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:1

4e minuut.
Târlea onderschept slim de pass. Târlea passt de bal zonder na te denken. Szarynski rent richting de bal. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:2

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzyżok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Târlea rent richting de bal. Târlea geeft een lange en hoge pass. Szarynski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Villegas passt de bal met de wreef. Târlea speelt de bal door. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski haalt uit met een fantastische trap. Pilich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:3

13e minuut.
Amuado met een sublieme pass. Fiutka rent richting de bal. Fiutka passt de bal zonder na te denken. Szarynski is nu in balbezit. Szarynski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Amuado geeft een lange en hoge pass. Fiutka rent richting de bal. Warnicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fiutka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szarynski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:4

28e minuut.
Komosa met de inworp. Amuado is nu in balbezit. Amuado geeft een hoge lob. Szarynski rent richting de bal. Szarynski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sielicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sielicki geeft een lange en hoge pass. Amuado kan de bal niet met de borst controleren. Amuado draait met de bal, schiet en ... Pilich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:5

33e minuut.
Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Jadziński onderschept slim de pass. Jadziński speelt de bal door. Silnicki rent richting de bal. Silnicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Los Toros 65%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 35%.
FC Los Toros - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:5

49e minuut.
Fiutka is nu in balbezit. Fiutka geeft een hoge lob. De Wulf kopt de bal weg. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski schiet op doel. Pilich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:6

52e minuut.
Fiutka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szarynski de bal. Amuado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutka rent richting de bal. Fiutka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De Wulf is nu in balbezit. De Wulf met een sublieme pass. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski draait met de bal, schiet en ... Pilich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:7

58e minuut.
Târlea is nu in balbezit. Târlea passt de bal in één keer door. Szarynski rent richting de bal. Szarynski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sielicki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Komosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fiutka rent richting de bal. Fiutka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Târlea heeft problemen om de bal te vangen. Basarabeanu is nu in balbezit. Târlea onderschept slim de pass. Târlea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sielicki de bal onder controle te krijgen. Pilich bokst de bal weg.

66e minuut.
Amuado met een sublieme pass. Fiutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutka met een sublieme pass. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:8

69e minuut.
Komosa met de inworp. Amuado met een sublieme pass. Komosa geeft de bal voor. Szarynski heeft problemen om de bal te vangen. Szarynski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sielicki geeft een lange en hoge pass. De Wulf is nu in balbezit. De Wulf passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szarynski de bal. Szarynski schiet op doel. Pilich bokst de bal weg.

76e minuut.
Sielicki geeft een hoge lob. Fiutka kopt de bal weg. Daar is Basarabeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarynski rent richting de bal. Szarynski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kache met een harde bal richting middenveld. De Wulf kopt de bal weg. Szarynski is nu in balbezit. Szarynski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:9

80e minuut.
Placuszek is nu in balbezit. Târlea onderschept slim de pass. Târlea passt de bal in één keer door. Szarynski is nu in balbezit. Szarynski haalt uit met een fantastische trap. Pilich bokst de bal weg.

85e minuut.
Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf verovert de bal door een tackle van achteren. De Wulf probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szarynski de bal. Szarynski schiet op doel. Pilich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
De Wulf bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf geeft een lange en hoge pass. Pilich probeert wanhopig de bal te grijpen. Szarynski is nu in balbezit. Szarynski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Basarabeanu passt de bal in één keer door. Fiutka rent richting de bal. Fiutka geeft de bal voor. De Wulf is nu in balbezit. De Wulf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Los Toros 65%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 35%.
FC Los Toros - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:9