Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wigry POGOŃ SZCZECIN DĄBIE
424N Tactiek PCD
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 53
adequate Schieten solid
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Choiński verovert de bal door een tackle van achteren. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard draait met de bal, schiet en ... Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Miecugow passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kučar de bal. Kučar probeert naar een medespeler te passen. Alcino rent richting de bal. Alcino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De Wulf is nu in balbezit. De Wulf met een sublieme pass. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski haalt uit met een fantastische trap. Borowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wigry - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:1

28e minuut.
Târlea passt de bal met de wreef. Amuado rent richting de bal. Amuado speelt de bal door. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski draait met de bal, schiet en ... Borowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wigry - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:2

33e minuut.
Schildknecht rent richting de bal. Schildknecht speelt de bal door. Shiqi speelt de bal door. Klepczarek rent richting de bal. Klepczarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Villegas geeft de bal voor. De Wulf heeft problemen om de bal te vangen. De Wulf probeert naar een medespeler te passen. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Stufano geeft de bal voor. Hedegaard kopt de bal weg. Szarynski rent richting de bal. Szarynski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wigry - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wigry 55%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 45%.
KS Wigry - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:3

46e minuut.
Varela López komt het veld opgelopen. Lampart komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Schildknecht met een sublieme pass. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hedegaard de bal. Hedegaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wigry - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:4

52e minuut.
Alcino rent richting de bal. Amuado begaat een overtreding. Alcino raakt geblesseerd tijdens het duel. Shiqi met een snel genomen vrije trap. da Costa Ferreira heeft problemen om de bal te vangen. Klepczarek rent richting de bal. Klepczarek draait met de bal, schiet en ... Kache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Choiński passt de bal in één keer door. Stufano rent richting de bal. De Wulf onderschept slim de pass. Klungelig pakt De Wulf de bal. De Wulf draait met de bal, schiet en ... Borowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Klungelig pakt Kołomyjski de bal. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf rent richting de bal. De Wulf schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wigry - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:5

66e minuut.
Hedegaard rent richting de bal. Shiqi rent richting de bal. Hedegaard onderschept slim de pass. Hedegaard geeft een hoge lob. Szarynski maakt een snoekduik en kopt de bal. Borowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Villegas kopt de bal weg. Târlea bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf met een sublieme pass. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kołomyjski geeft een hoge lob. Târlea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Wulf kopt de bal weg. Szarynski rent richting de bal. Szarynski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De Wulf passt de bal in één keer door. Amuado is nu in balbezit. Amuado passt de bal met de wreef. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski schiet op doel. Borowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Borowy trapt de bal weg van het doel. Târlea geeft een hoge lob. Szarynski kopt de bal weg. De Wulf bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wigry 65%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 35%.
KS Wigry - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:5