Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ Bosski Team - Reaktywacja
moja 1 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
8% Spel op eigen helft 92%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 34.5
outstanding Schieten average
excellent Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Rinta-aho is nu in balbezit. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho rent richting de bal. Rinta-aho draait met de bal, schiet en ... Štetka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 1:0

5e minuut.
Baranyi rent richting de bal. Baranyi passt de bal met de wreef. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho draait met de bal, schiet en ... Štetka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 2:0

5e minuut.
Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi onderschept slim de pass. Baranyi met een sublieme pass. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Štetka trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maes met een snelle inworp. Dropsy rent richting de bal. Dropsy geeft een lange en hoge pass. Štetka bokst de bal weg. Rinta-aho heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mason is nu in balbezit. Rinta-aho onderschept slim de pass. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 3:0

10e minuut.
Maes speelt de bal door. Čížek is nu in balbezit. Čížek geeft een lange en hoge pass. Baranyi krijgt zijn hoofd ertegen. Štetka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 4:0

11e minuut.
Daar is Skrętkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čížek geeft een hoge lob. Rinta-aho rent richting de bal. Rinta-aho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Collé met een sublieme pass. Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Čížek onderschept slim de pass. Čížek speelt de bal door. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Čížek neemt de hoekschop. Baranyi rent richting de bal. Baranyi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Grammeniatis geeft de bal voor. Mason is nu in balbezit. Baranyi verovert de bal door een tackle van achteren. Baranyi schiet op doel. Štetka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 5:0

23e minuut.
Mason geeft een hoge lob. Baranyi rent richting de bal. Baranyi geeft een lange en hoge pass. Rinta-aho springt en kopt de bal. Štetka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 6:0

23e minuut.
Čížek rent richting de bal. Čížek speelt de bal door. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel. Štetka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 7:0

25e minuut.
Klungelig pakt Rinta-aho de bal. Osiński is nu in balbezit. Rinta-aho onderschept slim de pass. Rinta-aho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 8:0

27e minuut.
Grammeniatis rent richting de bal. Grammeniatis geeft een lange en hoge pass. Osiński kan de bal niet met de borst controleren. Baranyi rent richting de bal. Baranyi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 9:0

28e minuut.
Collé is nu in balbezit. Nauwelaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Nauwelaerts geeft een lange en hoge pass. Rinta-aho rent richting de bal. Rinta-aho schiet op doel. Štetka bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 10:0

31e minuut.
Minulescu passt de bal in één keer door. Čížek is nu in balbezit. Čížek probeert naar een medespeler te passen. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 11:0

31e minuut.
Dudáček is nu in balbezit. Dudáček passt de bal zonder na te denken. Mason is nu in balbezit. Baranyi onderschept slim de pass. Baranyi schiet op doel. Štetka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baranyi rent richting de bal. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Štetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Dropsy met een snelle inworp. Maes bereikt de bal nog maar net als eerste. Maes geeft een lange en hoge pass. Rinta-aho krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Skrętkowicz speelt de bal door. Maes controleert de bal met de borst. Maes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baranyi de bal. Baranyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho geeft een hoge lob. Mason speelt de bal door. Baranyi kan de bal niet met de borst controleren. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Štetka bokst de bal weg.

42e minuut.
Maes is nu in balbezit. Maes speelt de bal door. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho schiet op doel. Na een snelle pass probeert Osiński de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Mason kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ðogović de bal onder controle te krijgen. Dropsy geeft de bal voor. Rinta-aho krijgt zijn hoofd ertegen. Štetka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dropsy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudáček rent richting de bal. Maes onderschept slim de pass. Maes geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ 6%, Bosski Team - Reaktywacja 94%.
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 11:0

47e minuut.
Baranyi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grammeniatis de bal. Grammeniatis probeert naar een medespeler te passen. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron met een sublieme pass. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho haalt uit met een fantastische trap. Štetka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 12:0

50e minuut.
Nauwelaerts heeft problemen om de bal te vangen. Nauwelaerts geeft een lange en hoge pass. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 13:0

52e minuut.
Rinta-aho speelt de bal door. Dropsy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baranyi de bal. Rinta-aho is nu in balbezit. Rinta-aho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Comeagă geeft de bal voor. Daar is Baranyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyi passt de bal zonder na te denken. Daar is Dropsy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dropsy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Štetka met een sublieme pass. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron probeert naar een medespeler te passen. Rinta-aho rent richting de bal. Rinta-aho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mason geeft een lange en hoge pass. Nauwelaerts geeft een lange en hoge pass. Rinta-aho kopt de bal weg. Baranyi heeft problemen om de bal te vangen. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Štetka trapt de bal weg van het doel. Maes speelt de bal door. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Štetka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 14:0

63e minuut.
Minulescu geeft de bal voor. Nauwelaerts heeft problemen om de bal te vangen. Nauwelaerts geeft een lange en hoge pass. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Štetka trapt de bal weg. Maes rent richting de bal. Maes met een sublieme pass. Rinta-aho rent richting de bal. Rinta-aho haalt uit met een fantastische trap. Štetka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 15:0

67e minuut.
Čížek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grammeniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grammeniatis geeft een lange en hoge pass. Rinta-aho rent richting de bal. Rinta-aho schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dropsy geeft een hoge lob. Štetka probeert naar een medespeler te passen. Udrescu kopt de bal weg. Daar is Baranyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 16:0

70e minuut.
Skrętkowicz met een sublieme pass. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason met een sublieme pass. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho schiet op doel. Štetka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Čížek neemt de hoekschop. Rinta-aho maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Štetka met een sublieme pass. Lameiro kopt de bal weg. Collé speelt de bal door. Čížek geeft een lange en hoge pass. Rinta-aho geeft de bal voor. Štetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baranyi rent richting de bal. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 17:0

75e minuut.
Baranyi onderschept slim de pass. Baranyi probeert naar een medespeler te passen. Rinta-aho rent richting de bal. Rinta-aho draait met de bal, schiet en ... Osiński probeert de bal aan de voet te houden. Štetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baranyi rent richting de bal. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 18:0

77e minuut.
Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu geeft de bal voor. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Čížek met een sublieme pass. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho speelt de bal door. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 19:0

80e minuut.
Dudáček rent richting de bal. Dropsy verovert de bal door een tackle van achteren. Dropsy met een sublieme pass. Klungelig pakt Rinta-aho de bal. Rinta-aho schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Daar is Rinta-aho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rinta-aho passt de bal met de wreef. Baranyi rent richting de bal. Baranyi schiet op doel. Štetka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 20:0

85e minuut.
Baranyi is nu in balbezit. Baranyi met een sublieme pass. Rinta-aho rent richting de bal. Rinta-aho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 21:0

89e minuut.
Čížek verovert de bal door een tackle van achteren. Čížek met een sublieme pass. Rinta-aho is nu in balbezit. Rinta-aho draait met de bal, schiet en ... Štetka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 22:0

90e minuut.
Lameiro is nu in balbezit. Lameiro speelt de bal door. Udrescu onderschept slim de pass. Rinta-aho is nu in balbezit. Rinta-aho draait met de bal, schiet en ... Štetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ 9%, Bosski Team - Reaktywacja 91%.
KSG GÓRNIK MIĘDZYRZECZ - Bosski Team - Reaktywacja 22:0