Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hunters Wrocław Gorące Mokre Szparki
5-2-1-2 Tactiek Ekstraklasa!
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 56.2
solid Schieten very good
good Passen excellent
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn passt de bal met de wreef. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski schiet op doel. Warczachowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Gorące Mokre Szparki 1:0

3e minuut.
Barthez probeert naar een medespeler te passen. Gailiušas is nu in balbezit. Gailiušas passt de bal met de wreef. Daar is Begeyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begeyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Velichkov passt de bal met de wreef. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas passt de bal in één keer door. Daar is Zaninetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaninetti geeft een hoge lob. Xoşqayıbov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barthez is nu in balbezit. Barthez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hunters Wrocław - Gorące Mokre Szparki 1:1

23e minuut.
Gailiušas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zaninetti de bal. Zaninetti geeft een lange en hoge pass. Barthez rent richting de bal. Barthez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Gorące Mokre Szparki 1:2

24e minuut.
Dorosz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guayre de bal. Guayre met een sublieme pass. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. Chernov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre passt de bal in één keer door. Daar is Begeyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begeyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hunters Wrocław - Gorące Mokre Szparki 2:2

34e minuut.
Velichkov met de inworp. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kleks krijgt een gele kaart. Gailiušas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gailiušas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Gorące Mokre Szparki 2:3

38e minuut.
Velichkov probeert naar een medespeler te passen. Zaninetti rent richting de bal. Namysł tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Namysł krijgt een gele kaart. Zaninetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gailiušas komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gailiušas passt de bal zonder na te denken. Zaninetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninetti geeft de bal voor. Barthez krijgt zijn hoofd ertegen. Xoşqayıbov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 43%, Gorące Mokre Szparki 57%.
FC Hunters Wrocław - Gorące Mokre Szparki 2:3

49e minuut.
Namysł geeft de bal voor. Basarab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guayre kopt de bal weg. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Balajcza verovert de bal door een tackle van achteren. Guayre onderschept slim de pass. Guayre passt de bal met de wreef. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Namysł geeft een lange en hoge pass. Warczachowski controleert de bal met de borst. Jaworski rent richting de bal. Guayre rent richting de bal. Guayre schiet op doel. Chernov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lange is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lange geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Begeyn kan de bal niet met de borst controleren. Begeyn haalt uit met een fantastische trap. Chernov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Dorosz kopt de bal weg. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks passt de bal zonder na te denken. Guayre is nu in balbezit. Guayre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Warczachowski geeft de bal voor. Daar is Zaninetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaninetti speelt de bal door. Gailiušas heeft problemen om de bal te vangen. Gailiušas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zaninetti neemt de hoekschop. Klungelig pakt Frisan de bal. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas haalt uit met een fantastische trap. Xoşqayıbov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 40%, Gorące Mokre Szparki 60%.
FC Hunters Wrocław - Gorące Mokre Szparki 2:3