Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elysium S. Children Of The KoRn
ooooo Tactiek Ofensywa
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
51.7 gemiddelde waardering 56
goed Schieten redelijk
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Almendares geeft een hoge lob. Strel kopt de bal weg. Gcwensa heeft problemen om de bal te vangen. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur passt de bal in één keer door. Caronni probeert naar een medespeler te passen. Daar is İstanbullu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İstanbullu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sabău is nu in balbezit. Romão onderschept slim de pass. Romão passt de bal zonder na te denken. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Stoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Anghel rent richting de bal. Anghel passt de bal met de wreef. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel haalt uit met een fantastische trap. Butinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Hong Yiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Logo begaat een overtreding. Hong Yiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noordhoff zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kraśko kopt de bal weg. Noordhoff heeft problemen om de bal te vangen. Noordhoff geeft de bal voor. Łagódka krijgt zijn hoofd ertegen. Stoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Children Of The KoRn 1:0

25e minuut.
Sabău onderschept slim de pass. Sabău met een sublieme pass. Logo probeert naar een medespeler te passen. Hong Yiu rent richting de bal. Hong Yiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Romão is nu in balbezit. Romão speelt de bal door. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. Stoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Children Of The KoRn 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 55%, Children Of The KoRn 45%.
Elysium S. - Children Of The KoRn 2:0

51e minuut.
Anghel geeft een hoge lob. Zamcur speelt de bal door. Caronni rent richting de bal. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Children Of The KoRn 2:1

54e minuut.
Caronni rent richting de bal. Zamcur is nu in balbezit. Carrão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrão krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Noordhoff heeft problemen om de bal te vangen. Noordhoff geeft een lange en hoge pass. Logo heeft problemen om de bal te vangen. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Almendares rent richting de bal. Malta onderschept slim de pass. Malta speelt de bal door. Romão rent richting de bal. Romão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Strel is nu in balbezit. Anghel is nu in balbezit. Anghel passt de bal zonder na te denken. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap. Butinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caronni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronni draait met de bal, schiet en ... Butinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Logo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gcwensa de bal. Noordhoff geeft een lange en hoge pass. Łagódka springt en kopt de bal. Stoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Children Of The KoRn 3:1

83e minuut.
Zuberbühler komt het veld opgelopen. Nalot komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Malta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Romão de bal. Romão passt de bal met de wreef. Hong Yiu is nu in balbezit. Hong Yiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 35%, Children Of The KoRn 65%.
Elysium S. - Children Of The KoRn 3:1