Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Children Of The KoRn Elysium S.
Ofensywa Tactiek ooooo
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
51.2 gemiddelde waardering 55.8
redelijk Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Zamcur is nu in balbezit. Caronni is nu in balbezit. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu schiet op doel. Butinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - Elysium S. 1:0

15e minuut.
Carrão onderschept slim de pass. Carrão passt de bal in één keer door. Strel is nu in balbezit. Strel schiet op doel. Butinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - Elysium S. 2:0

18e minuut.
Poda verovert de bal door een tackle van achteren. Almendares is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poda. Poda krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Caronni is nu in balbezit. Caronni passt de bal met de wreef. İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu schiet op doel. Gcwensa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Drouin onderschept slim de pass. Drouin geeft een lange en hoge pass. Logo rent richting de bal. Poda onderschept slim de pass. Poda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Nalot met een sublieme pass. Daar is Poda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nalot is nu in balbezit. Nalot haalt uit met een fantastische trap. Stoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Anghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghel geeft de bal voor. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu schiet op doel. Butinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda passt de bal zonder na te denken. Nalot rent richting de bal. Nalot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - Elysium S. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Children Of The KoRn 51%, Elysium S. 49%.
Children Of The KoRn - Elysium S. 2:1

46e minuut.
Romão komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Strel de bal onder controle te krijgen. Strel schiet op doel. Butinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - Elysium S. 3:1

56e minuut.
Klungelig pakt Romão de bal. Hottiger is nu in balbezit. Hottiger met een sublieme pass. Poda rent richting de bal. Poda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łagódka komt het veld opgelopen. Carrão neemt de hoekschop. Malta kopt de bal weg. Fredyk heeft problemen om de bal te vangen. Noordhoff rent richting de bal. Noordhoff geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łagódka kopt de bal weg. Carrão rent richting de bal. Carrão schiet op doel. Stoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Strel probeert de bal aan de voet te houden. Gcwensa geeft de bal voor. Romão rent richting de bal. Romão geeft een lange en hoge pass. Łagódka maakt een snoekduik en kopt de bal. Stoch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hottiger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kraśko met een sublieme pass. Sabău probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. Stoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - Elysium S. 3:2

67e minuut.
Noordhoff met een sublieme pass. Romão rent richting de bal. Romão passt de bal zonder na te denken. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Carrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrão rent richting de bal. Carrão haalt uit met een fantastische trap. Stoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Children Of The KoRn - Elysium S. 3:3

78e minuut.
Almendares heeft problemen om de bal te vangen. Almendares geeft een hoge lob. Romão probeert de bal aan de voet te houden. Caronni rent richting de bal. Caronni draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Children Of The KoRn 53%, Elysium S. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Children Of The KoRn - Elysium S. 3:3