Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Batory wzgorza city
forfortwo Tactiek 4 5 1
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
36.2 gemiddelde waardering 47.9
average Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Butt passt de bal met de wreef. Biesiada rent richting de bal. Cioper probeert naar een medespeler te passen. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu schiet op doel. Jardim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Izydor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kis-Molnár rent richting de bal. Kis-Molnár met een sublieme pass. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Cioper onderschept slim de pass. Cioper speelt de bal door. Biesiada rent richting de bal. Biesiada haalt uit met een fantastische trap. Jardim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - wzgorza city 0:1

22e minuut.
Cioper met een sublieme pass. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada passt de bal zonder na te denken. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bariego onderschept slim de pass. Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper speelt de bal door. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu haalt uit met een fantastische trap. Jardim bokst de bal weg.

37e minuut.
Izydor passt de bal zonder na te denken. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada passt de bal zonder na te denken. Kis-Molnár is nu in balbezit. Kis-Molnár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - wzgorza city 0:2

44e minuut.
Cioper speelt de bal door. Daar is Biesiada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kis-Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... Jardim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Batory 68%, wzgorza city 32%.
F.C. Batory - wzgorza city 0:2

59e minuut.
Wojtkowiak geeft de bal voor. Inworp. Kis-Molnár met de inworp. Cioper rent richting de bal. Cioper passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... Jardim speelt de bal door. Izydor kopt de bal weg. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Batory 70%, wzgorza city 30%.
F.C. Batory - wzgorza city 0:2