Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Zwonowice OSKAR Zaw
BrandNew Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.9 gemiddelde waardering 47.1
goed Schieten solide
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Kacprzak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Porumbel de bal. Porumbel passt de bal met de wreef. Fajth is nu in balbezit. Fajth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Marsetti is nu in balbezit. Marsetti geeft de bal voor. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak geeft een lange en hoge pass. Calderón maakt een snoekduik en kopt de bal. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Clarke met een sublieme pass. Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel geeft een hoge lob. Calderón krijgt zijn hoofd ertegen. Perzanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - OSKAR Zaw 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 68%, OSKAR Zaw 32%.
Górnik Zwonowice - OSKAR Zaw 0:1

46e minuut.
Luncik komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Young komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Miltz onderschept slim de pass. Miltz geeft een lange en hoge pass. Noga heeft problemen om de bal te vangen. Young is nu in balbezit. Young haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Noga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marsetti met de inworp. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Papała probeert naar een medespeler te passen. Mirallas rent richting de bal. Mirallas passt de bal met de wreef. Luncik is nu in balbezit. Luncik schiet op doel. Manfredi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal rolt over de achterlijn. Aktekin komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Miltz speelt de bal door. Aktekin rent richting de bal. Papała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papała krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Perzanowski met een harde bal richting middenveld. Peinado speelt de bal door. Porumbel met een sublieme pass. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak geeft een lange en hoge pass. Perzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Miltz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltz passt de bal met de wreef. Kacprzak probeert naar een medespeler te passen. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 63%, OSKAR Zaw 37%.
Górnik Zwonowice - OSKAR Zaw 0:1