Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSKAR Zaw Górnik Zwonowice
Normal Tactiek gol
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 45
solide Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Inworp. Igoškinas met de inworp. Meiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiri geeft een hoge lob. Łopatka springt en kopt de bal. Manfredi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kacprzak kopt de bal weg. Igoškinas heeft problemen om de bal te vangen. Hicks speelt de bal door. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak geeft een lange en hoge pass. Hámos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Kacprzak met een sublieme pass. Calderón rent richting de bal. Met opzet legt Igoškinas zijn tegenspeler op de grond. Igoškinas krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak geeft de bal voor. Calderón rent richting de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Górnik Zwonowice 1:0

34e minuut.
Igoškinas passt de bal in één keer door. Luncik is nu in balbezit. Luncik met een sublieme pass. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka draait met de bal, schiet en ... Manfredi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ţugulea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meiri met een snelle inworp. Luncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Luncik schiet op doel. Manfredi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 53%, Górnik Zwonowice 47%.
OSKAR Zaw - Górnik Zwonowice 1:0

47e minuut.
Peinado rent richting de bal. Peinado passt de bal in één keer door. Miltz speelt de bal door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Górnik Zwonowice 2:0

49e minuut.
Lindpere speelt de bal door. Miltz is nu in balbezit. Miltz passt de bal zonder na te denken. Rizaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lundemo geeft de bal voor. Klungelig pakt Rizaro de bal. Rizaro passt de bal zonder na te denken. Calderón rent richting de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Setién zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Igoškinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak begaat een overtreding. Kacprzak krijgt een gele kaart. Igoškinas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Igoškinas kan niet meer verder spelen. Papała komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Young komt het veld opgelopen. Aktekin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 49%, Górnik Zwonowice 51%.
OSKAR Zaw - Górnik Zwonowice 2:0