Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elysium S. Gorące Mokre Szparki
ooooo Tactiek Ekstraklasa!
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen good


4e minuut.
Sikesdi geeft een lange en hoge pass. Barthez kopt de bal weg. Klungelig pakt Zaninetti de bal. Zaninetti geeft een hoge lob. Barthez maakt een snoekduik en kopt de bal. Butinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Gorące Mokre Szparki 0:1

7e minuut.
Balajcza geeft de bal voor. Barthez kopt de bal weg. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas haalt uit met een fantastische trap. Butinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Gorące Mokre Szparki 0:2

9e minuut.
Madej rent richting de bal. Madej geeft de bal voor. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez haalt uit met een fantastische trap. Butinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Gorące Mokre Szparki 0:3

11e minuut.
Hottiger probeert naar een medespeler te passen. Warczachowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łagódka. Łagódka krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Candela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madej met een sublieme pass. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas schiet op doel. Butinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Gorące Mokre Szparki 0:4

14e minuut.
Zaninetti rent richting de bal. Zaninetti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zuberbühler de bal. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Drouin geeft een hoge lob. Warczachowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buitenspel voor Łagódka. Goede buitenspelval van de verdediging. Butea neemt vlug de vrije trap. Barthez kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Sikesdi speelt de bal door. Velichkov rent richting de bal. Velichkov met een sublieme pass. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas haalt uit met een fantastische trap. Butinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Barthez de bal. Barthez draait met de bal, schiet en ... Butinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Gorące Mokre Szparki 0:5

24e minuut.
Zuberbühler speelt de bal door. Drouin rent richting de bal. Drouin geeft een lange en hoge pass. Romão kopt de bal weg. Daar is Balajcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hong Yiu probeert naar een medespeler te passen. Romão kan de bal niet met de borst controleren. Romão passt de bal zonder na te denken. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Gorące Mokre Szparki 1:5

39e minuut.
Gailiušas rent richting de bal. Noordhoff onderschept slim de pass. Noordhoff probeert naar een medespeler te passen. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel. Chernov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Drouin geeft een hoge lob. Daar is Balajcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hottiger probeert naar een medespeler te passen. Hong Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Yiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sikesdi met een sublieme pass. Butea geeft de bal voor. Barthez is nu in balbezit. Barthez schiet op doel. Butinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 48%, Gorące Mokre Szparki 52%.
Elysium S. - Gorące Mokre Szparki 1:5

47e minuut.
Balajcza geeft een lange en hoge pass. Barthez probeert de bal met de borst te controleren. Zuberbühler verovert de bal door een tackle van achteren. Gailiušas is nu in balbezit. Gailiušas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gailiušas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sorín komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Velichkov rent richting de bal. Velichkov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zuberbühler de bal. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Drouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouin geeft de bal voor. Hong Yiu kopt de bal weg. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Chernov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza rent richting de bal. Romão verovert de bal door een tackle van achteren. Romão schiet op doel. Chernov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Gorące Mokre Szparki 2:5

70e minuut.
Hottiger passt de bal met de wreef. Balajcza geeft een hoge lob. Candela met een sublieme pass. Noordhoff geeft de bal voor. Łagódka springt en kopt de bal. Chernov bokst de bal weg.

72e minuut.
Barthez speelt de bal door. Zaninetti rent richting de bal. Zaninetti probeert naar een medespeler te passen. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez haalt uit met een fantastische trap. Butinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Caballero Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero Montero speelt de bal door. Balajcza is nu in balbezit. Romão verovert de bal door een tackle van achteren. Romão haalt uit met een fantastische trap. Chernov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Warczachowski onderschept slim de pass. Warczachowski geeft een hoge lob. Drouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouin geeft een lange en hoge pass. Łagódka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Velichkov is nu in balbezit. Velichkov passt de bal in één keer door. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez schiet op doel. Butinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Gorące Mokre Szparki 2:6

81e minuut.
Nalot komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Carrão geeft de bal voor. Balajcza kopt de bal weg. Klungelig pakt Butea de bal. Romão rent richting de bal. Romão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 39%, Gorące Mokre Szparki 61%.
Elysium S. - Gorące Mokre Szparki 2:6