Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorące Mokre Szparki Elysium S.
Ekstraklasa! Tactiek ooooo
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 56.4
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Velichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velichkov passt de bal in één keer door. Zuberbühler verovert de bal door een tackle van achteren. Barthez is nu in balbezit. Barthez schiet op doel. Butinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Warczachowski onderschept slim de pass. Nalot onderschept slim de pass. Sivek is nu in balbezit. Nalot onderschept slim de pass. Nalot haalt uit met een fantastische trap. Chernov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Poda met een sublieme pass. Carrão rent richting de bal. Carrão passt de bal in één keer door. Poda rent richting de bal. Poda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela geeft de bal voor. Barthez rent richting de bal. Barthez haalt uit met een fantastische trap. Butinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - Elysium S. 1:0

16e minuut.
Warczachowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Barthez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela geeft de bal voor. Poda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Candela geeft een lange en hoge pass. Zaninetti is nu in balbezit. Zaninetti met een sublieme pass. Barthez is nu in balbezit. Barthez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - Elysium S. 2:0

27e minuut.
Velichkov rent richting de bal. Velichkov met een sublieme pass. Gailiušas is nu in balbezit. Gailiušas schiet op doel. Butinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - Elysium S. 3:0

38e minuut.
Zuberbühler verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Velichkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velichkov met een sublieme pass. Barthez is nu in balbezit. Barthez haalt uit met een fantastische trap. Butinar bokst de bal weg.

42e minuut.
Candela onderschept slim de pass. Candela geeft een lange en hoge pass. Gailiušas rent richting de bal. Gailiušas haalt uit met een fantastische trap. Butinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - Elysium S. 4:0

44e minuut.
Malta passt de bal in één keer door. Zaninetti geeft de bal voor. Candela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez schiet op doel. Butinar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - Elysium S. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorące Mokre Szparki 51%, Elysium S. 49%.
Gorące Mokre Szparki - Elysium S. 5:0

46e minuut.
Romão komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łagódka komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Zaninetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas is nu in balbezit. Drouin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gailiušas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gailiušas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Butinar bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Zaninetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninetti geeft een lange en hoge pass. Drouin heeft problemen om de bal te vangen. Barthez is nu in balbezit. Barthez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Romão passt de bal zonder na te denken. Carrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrão passt de bal met de wreef. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Noordhoff is nu in balbezit. Noordhoff speelt de bal door. Romão met een sublieme pass. Daar is Łagódka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zuberbühler onderschept slim de pass. Sivek speelt de bal door. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Łagódka kopt de bal weg. Romão is nu in balbezit. Romão speelt de bal door. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Chernov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Chernov met een sublieme pass. Noordhoff kopt de bal weg. Hottiger speelt de bal door. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hottiger heeft problemen om de bal te vangen. Madej bereikt de bal nog maar net als eerste. Noordhoff onderschept slim de pass. Noordhoff geeft de bal voor. Łagódka krijgt zijn hoofd ertegen. Chernov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorące Mokre Szparki 57%, Elysium S. 43%.
Gorące Mokre Szparki - Elysium S. 5:0