Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSKAR Zaw wzgorza city
Normal Tactiek 4 5 1
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 47.3
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


12e minuut.
Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper passt de bal in één keer door. Homoţescu met een sublieme pass. Cioper geeft een lange en hoge pass. Mălăiescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Manfredi niet meer kan verder spelen. Romero komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Cioper met een sublieme pass. Klungelig pakt Mălăiescu de bal. Faller bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - wzgorza city 0:1

19e minuut.
Cioper met een sublieme pass. Biesiada rent richting de bal. Biesiada speelt de bal door. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Peinado geeft de bal voor. Inworp. Cioper met de inworp. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mălăiescu passt de bal in één keer door. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada passt de bal zonder na te denken. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Cioper rent richting de bal. Cioper passt de bal met de wreef. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu schiet op doel. Romero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Calderón speelt de bal door. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak passt de bal zonder na te denken. Young rent richting de bal. Young schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Mălăiescu met een sublieme pass. Peinado is nu in balbezit. Peinado passt de bal in één keer door. Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel draait met de bal, schiet en ... Nawotczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OSKAR Zaw - wzgorza city 1:1

43e minuut.
Mălăiescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Izydor de bal. Calderón is nu in balbezit. Young rent richting de bal. Young draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 65%, wzgorza city 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OSKAR Zaw - wzgorza city 1:1

49e minuut.
Cioper is nu in balbezit. Miltz onderschept slim de pass. Miltz speelt de bal door. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft de bal voor. Nawotczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - wzgorza city 2:1

51e minuut.
Biesiada probeert naar een medespeler te passen. Mălăiescu kan de bal niet met de borst controleren. Miltz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miltz krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Miltz met een sublieme pass. Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Young geeft een lange en hoge pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Porumbel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Homoţescu de bal onder controle te krijgen. Young kopt de bal weg. Calderón rent richting de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Biesiada met een sublieme pass. Mălăiescu is nu in balbezit. Clarke is nu in balbezit. Mălăiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mălăiescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cioper speelt de bal door. Faller onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Izydor zal de hoekschop nemen. Cioper springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Clarke de bal. Izydor rent richting de bal. Izydor passt de bal zonder na te denken. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu schiet op doel. Romero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OSKAR Zaw - wzgorza city 2:2

72e minuut.
Kacprzak geeft een hoge lob. Miltz geeft een lange en hoge pass. Daar is Donek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Young is nu in balbezit. Young haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński bokst de bal weg.

75e minuut.
Doeltrap. Aktekin komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Butt met een sublieme pass. Aktekin rent richting de bal. Aktekin haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - wzgorza city 3:2

85e minuut.
Fajták geeft een hoge lob. Kacprzak controleert de bal met de borst. Kacprzak geeft een hoge lob. Aktekin rent richting de bal. Aktekin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 47%, wzgorza city 53%.
OSKAR Zaw - wzgorza city 3:2