Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Zwonowice F.C. Batory
BrandNew Tactiek forfortwo
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 37.1
good Schieten adequate
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt Gilewski de bal. Mirallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzeł begaat een overtreding. Orzeł krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bariego geeft de bal voor. Kazantzakis probeert de bal met de borst te controleren. Trzaskalik rent richting de bal. Kazantzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kazantzakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Córdoba is nu in balbezit. Papała onderschept slim de pass. Papała speelt de bal door. Ferrer rent richting de bal. Ferrer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Czarnkowski probeert naar een medespeler te passen. Kazantzakis is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Trzaskalik ... Strafschop! Trzaskalik krijgt een gele kaart. Kazantzakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orzeł kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Perzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Luncik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 60%, F.C. Batory 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik Zwonowice - F.C. Batory 0:0

47e minuut.
Szumilas geeft de bal voor. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski passt de bal met de wreef. Mirallas rent richting de bal. Mirallas haalt uit met een fantastische trap. Jardim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Luncik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - F.C. Batory 1:0

86e minuut.
Inworp. Papała met de inworp. Daar is Mirallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luncik is nu in balbezit. Luncik draait met de bal, schiet en ... Jardim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 56%, F.C. Batory 44%.
Górnik Zwonowice - F.C. Batory 1:0