Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Batory Górnik Zwonowice
forfortwo Tactiek gol
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
36.4 gemiddelde waardering 43.4
weak Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Masucci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski geeft een hoge lob. Łopatka rent richting de bal. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Perzanowski trapt de bal weg van het doel. Igoškinas kopt de bal weg. Gilewski rent richting de bal. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. Jardim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Górnik Zwonowice 0:1

6e minuut.
Igoškinas geeft de bal voor. Gilewski heeft problemen om de bal te vangen. Łopatka rent richting de bal. Łopatka schiet op doel. Jardim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Górnik Zwonowice 0:2

20e minuut.
Igoškinas passt de bal zonder na te denken. Meiri heeft problemen om de bal te vangen. Meiri passt de bal zonder na te denken. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka schiet op doel. Jardim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski draait met de bal, schiet en ... Jardim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Górnik Zwonowice 0:3

28e minuut.
Patury onderschept slim de pass. Patury geeft een lange en hoge pass. Masucci heeft problemen om de bal te vangen. Łopatka rent richting de bal. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Masucci geeft een hoge lob. Inworp. Tylikowski met de inworp. Łopatka kan de bal niet met de borst controleren. Łopatka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Meiri is nu in balbezit. Meiri passt de bal in één keer door. Gilewski rent richting de bal. Gilewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Górnik Zwonowice 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Batory 46%, Górnik Zwonowice 54%.
F.C. Batory - Górnik Zwonowice 0:4

50e minuut.
Setién geeft een hoge lob. Wojtkowiak probeert de bal met de borst te controleren. Meiri is nu in balbezit. Meiri schiet op doel. Jardim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Górnik Zwonowice 0:5

67e minuut.
Borodycz is nu in balbezit. Borodycz met een sublieme pass. Orzeł bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzeł haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Górnik Zwonowice 1:5

78e minuut.
Bocăneală geeft een lange en hoge pass. Romani bereikt de bal nog maar net als eerste. Romani passt de bal zonder na te denken. Daar is Orzeł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orzeł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Jardim trapt de bal weg van het doel. Borodycz probeert de bal met de borst te controleren. Igoškinas is nu in balbezit. Igoškinas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Igoškinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Igoškinas haalt uit met een fantastische trap. Jardim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gilewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Batory 51%, Górnik Zwonowice 49%.
F.C. Batory - Górnik Zwonowice 1:5