Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorące Mokre Szparki Children Of The KoRn
Ekstraklasa! Tactiek Ofensywa
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 26
9 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 57.1
solide Schieten goed
uitstekend Passen uitstekend
goed Verdedigen formidabel


11e minuut.
Zamcur geeft de bal voor. Caronni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balajcza. Caronni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zamcur neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Chernov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - Children Of The KoRn 0:1

18e minuut.
Daar is Butea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balajcza met een sublieme pass. Felletto speelt de bal door. Strel rent richting de bal. Strel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Chernov trapt de bal weg. Daar is Sivek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felletto met een sublieme pass. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Balajcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caronni is nu in balbezit. Caronni schiet op doel. Chernov bokst de bal weg.

27e minuut.
Strel met een sublieme pass. Caronni rent richting de bal. Sikesdi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sikesdi krijgt een gele kaart. Caronni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. İstanbullu neemt zijn aanloop. Chernov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Basarab verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anghel met de inworp. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Zamcur kopt de bal weg. Caronni is nu in balbezit. Caronni speelt de bal door. İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu schiet op doel. Chernov bokst de bal weg.

33e minuut.
Logo onderschept slim de pass. Sikesdi onderschept slim de pass. Sikesdi probeert naar een medespeler te passen. Sivek is nu in balbezit. Sivek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Felletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivek rent richting de bal. Sivek passt de bal in één keer door. Barthez rent richting de bal. Barthez schiet op doel. Stoch bokst de bal weg.

37e minuut.
Zamcur kopt de bal weg. Felletto rent richting de bal. Felletto passt de bal met de wreef. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu draait met de bal, schiet en ... Chernov bokst de bal weg.

39e minuut.
Felletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Felletto met een sublieme pass. Anghel met een sublieme pass. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorące Mokre Szparki 70%, Children Of The KoRn 30%.
Gorące Mokre Szparki - Children Of The KoRn 0:1

51e minuut.
Anghel geeft de bal voor. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! İstanbullu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. İstanbullu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - Children Of The KoRn 0:2

53e minuut.
Chernov speelt de bal door. Sivek met een sublieme pass. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez haalt uit met een fantastische trap. Stoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - Children Of The KoRn 1:2

56e minuut.
Balajcza verovert de bal door een tackle van achteren. Zamcur onderschept slim de pass. Zamcur geeft een hoge lob. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap. Chernov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Balajcza rent richting de bal. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur passt de bal in één keer door. Caronni rent richting de bal. Caronni haalt uit met een fantastische trap. Chernov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sikesdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronni verovert de bal door een tackle van achteren. Caronni met een sublieme pass. İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorące Mokre Szparki 55%, Children Of The KoRn 45%.
Gorące Mokre Szparki - Children Of The KoRn 1:2