Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Children Of The KoRn Gorące Mokre Szparki
Ofensywa Tactiek Ekstraklasa!
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 57.2
adequate Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Butea heeft problemen om de bal te vangen. İstanbullu is nu in balbezit. Butea begaat een overtreding. Butea krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Balajcza rent richting de bal. Balajcza geeft de bal voor. Zaninetti kopt de bal weg. Gailiušas is nu in balbezit. Gailiušas haalt uit met een fantastische trap. Stoch bokst de bal weg.

17e minuut.
Warczachowski onderschept slim de pass. Warczachowski geeft een hoge lob. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - Gorące Mokre Szparki 0:1

27e minuut.
Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel speelt de bal door. Warczachowski is nu in balbezit. İstanbullu onderschept slim de pass. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Children Of The KoRn - Gorące Mokre Szparki 1:1

30e minuut.
Zamcur probeert naar een medespeler te passen. Madej probeert naar een medespeler te passen. Zaninetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sabău controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Barthez is nu in balbezit. Gailiušas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabău. Sabău krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Madej speelt de bal door. Velichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velichkov speelt de bal door. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez schiet op doel. Stoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Almendares speelt de bal door. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea maakt een afschuwelijke overtreding. Butea krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

41e minuut.
Zaninetti is nu in balbezit. Zaninetti speelt de bal door. Klungelig pakt Barthez de bal. Barthez schiet op doel. Stoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - Gorące Mokre Szparki 1:2

42e minuut.
Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Caronni de bal. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel rent richting de bal. Strel draait met de bal, schiet en ... Balajcza probeert de bal aan de voet te houden. Chernov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Children Of The KoRn - Gorące Mokre Szparki 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Children Of The KoRn 53%, Gorące Mokre Szparki 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Children Of The KoRn - Gorące Mokre Szparki 2:2

64e minuut.
Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel geeft een hoge lob. Warczachowski heeft problemen om de bal te vangen. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Madej passt de bal in één keer door. Zaninetti is nu in balbezit. Zaninetti speelt de bal door. Barthez is nu in balbezit. Barthez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zaninetti heeft problemen om de bal te vangen. Zaninetti passt de bal met de wreef. Gailiušas rent richting de bal. Gailiušas draait met de bal, schiet en ... Stoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - Gorące Mokre Szparki 2:3

85e minuut.
Sikesdi speelt de bal door. Velichkov is nu in balbezit. Velichkov passt de bal met de wreef. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zamcur speelt de bal door. İstanbullu rent richting de bal. Met opzet legt Madej zijn tegenspeler op de grond. Madej krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Gailiušas rent richting de bal. Gailiušas geeft een lange en hoge pass. Barthez rent richting de bal. Barthez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - Gorące Mokre Szparki 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Children Of The KoRn 50%, Gorące Mokre Szparki 50%.
Children Of The KoRn - Gorące Mokre Szparki 2:4