Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hunters Wrocław Elysium S.
5-2-1-2 Tactiek ooooo
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
49 gemiddelde waardering 51.9
goed Schieten goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


14e minuut.
Noordhoff speelt de bal door. Hong Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skitek. Skitek krijgt een gele kaart. Hong Yiu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hong Yiu kan niet meer verder spelen. Caballero Montero komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Łagódka met een sublieme pass. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frisan. Frisan krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Gcwensa controleert de bal met de borst. Zsolnyánszki is nu in balbezit. Zsolnyánszki probeert naar een medespeler te passen. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Elysium S. 1:0

39e minuut.
Inworp. Namysł met de inworp. Zsolnyánszki met een sublieme pass. Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre draait met de bal, schiet en ... Butinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Begeyn is nu in balbezit. Begeyn passt de bal zonder na te denken. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Butinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Elysium S. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 64%, Elysium S. 36%.
FC Hunters Wrocław - Elysium S. 2:0

46e minuut.
Caballero Montero met een sublieme pass. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela geeft een lange en hoge pass. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zsolnyánszki rent richting de bal. Guayre rent richting de bal. Carrão verovert de bal door een tackle van achteren. Butinar geeft een lange en hoge pass. Carrão probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Elysium S. 3:0

56e minuut.
Fafiński passt de bal in één keer door. Begeyn rent richting de bal. Carrão legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Begeyn raakt geblesseerd tijdens het duel. Begeyn legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Butinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Malta speelt de bal door. Łożyński geeft een hoge lob. Noordhoff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Begeyn is nu in balbezit. Begeyn passt de bal in één keer door. Zsolnyánszki met een sublieme pass. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Caballero Montero met een snelle inworp. Hottiger geeft een lange en hoge pass. Malta maakt een snoekduik en kopt de bal. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Elysium S. 3:1

75e minuut.
Skitek geeft een hoge lob. Frisan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zuberbühler bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi onderschept slim de pass. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Butinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Carrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrão geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fafiński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Dorosz verovert de bal door een tackle van achteren. Dorosz geeft een lange en hoge pass. Begeyn is nu in balbezit. Begeyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Elysium S. 4:1

81e minuut.
Nalot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 52%, Elysium S. 48%.
FC Hunters Wrocław - Elysium S. 4:1