Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elysium S. FC Hunters Wrocław
ooooo Tactiek 5-2-1-2
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
54.2 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Hottiger is nu in balbezit. Hottiger passt de bal zonder na te denken. Daar is Malta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malta geeft een hoge lob. Poda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kleks is nu in balbezit. Kleks probeert naar een medespeler te passen. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn draait met de bal, schiet en ... Butinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - FC Hunters Wrocław 0:1

16e minuut.
Begeyn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guayre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guayre passt de bal met de wreef. Jaworski rent richting de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Butinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Namysł met een sublieme pass. Kleks met een sublieme pass. Begeyn rent richting de bal. Begeyn schiet op doel. Butinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - FC Hunters Wrocław 0:2

33e minuut.
Velimirović is nu in balbezit. Hottiger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velimirović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velimirović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Poda is nu in balbezit. Poda passt de bal met de wreef. Malta met een sublieme pass. Nalot rent richting de bal. Nalot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Guayre passt de bal met de wreef. Begeyn is nu in balbezit. Drouin begaat een overtreding. Drouin krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Xoşqayıbov speelt de bal door. Daar is Candela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begeyn kopt de bal weg. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel. Butinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre probeert naar een medespeler te passen. Kleks rent richting de bal. Kleks schiet op doel. Butinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - FC Hunters Wrocław 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 58%, FC Hunters Wrocław 42%.
Elysium S. - FC Hunters Wrocław 0:3

46e minuut.
Romão komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kwoon-Hyu heeft problemen om de bal te vangen. Romão is nu in balbezit. Kwoon-Hyu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwoon-Hyu krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Gcwensa is nu in balbezit. Guayre onderschept slim de pass. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel. Butinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Noordhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks onderschept slim de pass. Kleks geeft de bal voor. Daar is Jaworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworski schiet op doel. Butinar bokst de bal weg. Gcwensa verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lange probeert naar een medespeler te passen. Drouin is nu in balbezit. Begeyn onderschept slim de pass. Begeyn draait met de bal, schiet en ... Butinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - FC Hunters Wrocław 0:4

73e minuut.
Inworp. Coutinho komt het veld opgelopen. Łagódka komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kleks probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jaworski de bal. Drouin rent richting de bal. Jaworski onderschept slim de pass. Jaworski schiet op doel. Butinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Gcwensa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lange. Gcwensa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loczkowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Coutinho is nu in balbezit. Coutinho speelt de bal door. Guayre is nu in balbezit. Guayre draait met de bal, schiet en ... Butinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - FC Hunters Wrocław 0:5

85e minuut.
Candela geeft een hoge lob. Hottiger kopt de bal weg. Romão heeft problemen om de bal te vangen. Kwoon-Hyu met een sublieme pass. Hottiger geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 53%, FC Hunters Wrocław 47%.
Elysium S. - FC Hunters Wrocław 0:5