Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Batory OSKAR Zaw
forfortwo Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.9 gemiddelde waardering 45.4
average Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Riihimaa met een sublieme pass. Orzeł bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzeł haalt uit met een fantastische trap. Lundemo probeert de bal aan de voet te houden. Kazantzakis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - OSKAR Zaw 1:0

9e minuut.
Wojtkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtkowiak speelt de bal door. Bariego is nu in balbezit. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Porumbel rent richting de bal. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak geeft een hoge lob. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calderón rent richting de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Batory - OSKAR Zaw 1:1

38e minuut.
Inworp. Wojtkowiak met de inworp. Miltz speelt de bal door. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czarnkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clarke is nu in balbezit. Kazantzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kazantzakis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Batory 55%, OSKAR Zaw 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Batory - OSKAR Zaw 1:1

53e minuut.
Czarnkowski met de inworp. Kazantzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Clarke krijgt een gele kaart. Kazantzakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clarke met een sublieme pass. Borodycz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Romero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Calderón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young speelt de bal door. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Kazantzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsetti verovert de bal door een tackle van achteren. Marsetti passt de bal zonder na te denken. Orzeł bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzeł haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Borodycz speelt de bal door. Lundemo is nu in balbezit. Lundemo geeft een lange en hoge pass. Calderón rent richting de bal. Calderón schiet op doel. Jardim bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - OSKAR Zaw 1:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fajth komt het veld opgelopen. Aktekin komt het veld opgelopen. Hicks komt het veld opgelopen. Miltz met de inworp. Aktekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktekin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hicks passt de bal met de wreef. Kacprzak geeft een hoge lob. Aktekin is nu in balbezit. Aktekin schiet op doel. Jardim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - OSKAR Zaw 1:3

88e minuut.
Aktekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktekin geeft een hoge lob. Wojtkowiak met een sublieme pass. Fajth is nu in balbezit. Fajth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Batory 59%, OSKAR Zaw 41%.
F.C. Batory - OSKAR Zaw 1:3