Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSKAR Zaw F.C. Batory
Normal Tactiek forfortwo
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 35.8
solid Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Bariego is nu in balbezit. Bariego geeft een lange en hoge pass. Daar is Trimarcchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orzeł bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzeł haalt uit met een fantastische trap. Manfredi bokst de bal weg.

4e minuut.
Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak passt de bal met de wreef. Miltz speelt de bal door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel. Jardim bokst de bal weg.

6e minuut.
Romani geeft een hoge lob. Kazantzakis heeft problemen om de bal te vangen. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantzakis onderschept slim de pass. Kazantzakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wojtkowiak met de inworp. Miltz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romani. Romani krijgt een gele kaart. Miltz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Borodycz passt de bal met de wreef. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Rizaro rent richting de bal. Rizaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Trimarcchi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Faller komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riihimaa rent richting de bal. Riihimaa passt de bal zonder na te denken. Kazantzakis is nu in balbezit. Kazantzakis haalt uit met een fantastische trap. Manfredi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Orzeł draait met de bal, schiet en ... Faller probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Romani neemt de hoekschop. Kazantzakis springt en kopt de bal. Manfredi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 45%, F.C. Batory 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OSKAR Zaw - F.C. Batory 0:0

51e minuut.
Riihimaa is nu in balbezit. Riihimaa met een sublieme pass. Faller bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantzakis rent richting de bal. Kazantzakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Miltz is nu in balbezit. Miltz passt de bal in één keer door. Porumbel rent richting de bal. Daar is Porumbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porumbel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jardim met een harde bal richting middenveld. Miltz kopt de bal weg. Rizaro rent richting de bal. Rizaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Córdoba rent richting de bal. Rizaro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Córdoba. Córdoba krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Lundemo met de inworp. Kacprzak geeft een hoge lob. Daar is Calderón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Jardim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - F.C. Batory 1:0

75e minuut.
Calderón rent richting de bal. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak passt de bal zonder na te denken. Rizaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 33%, F.C. Batory 67%.
OSKAR Zaw - F.C. Batory 1:0