Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wzgorza city Górnik Zwonowice
4 5 1 Tactiek BrandNew
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 34.2
excellent Schieten good
solid Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Biesiada is nu in balbezit. Biesiada speelt de bal door. Izydor met een sublieme pass. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Biesiada met een sublieme pass. Koziara rent richting de bal. Koziara passt de bal zonder na te denken. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Górnik Zwonowice 1:0

14e minuut.
Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Biesiada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesiada passt de bal in één keer door. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mirallas met de inworp. Izydor rent richting de bal. Izydor geeft een hoge lob. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Górnik Zwonowice 2:0

25e minuut.
Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor passt de bal met de wreef. Koziara rent richting de bal. Koziara haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Górnik Zwonowice 3:0

28e minuut.
Izydor passt de bal in één keer door. Koziara is nu in balbezit. Koziara passt de bal in één keer door. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Izydor probeert naar een medespeler te passen. Koziara is nu in balbezit. Koziara passt de bal zonder na te denken. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Butt passt de bal in één keer door. Koziara is nu in balbezit. Koziara met een sublieme pass. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada schiet op doel. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Koziara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Izydor is nu in balbezit. Izydor met een sublieme pass. Klungelig pakt Cioper de bal. Cioper schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Górnik Zwonowice 4:0

42e minuut.
Koziara geeft een lange en hoge pass. Biesiada rent richting de bal. Biesiada geeft een hoge lob. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wzgorza city 25%, Górnik Zwonowice 75%.
wzgorza city - Górnik Zwonowice 4:0

46e minuut.
Luncik komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cioper probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noga de bal. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... Perzanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Górnik Zwonowice 5:0

52e minuut.
Biesiada passt de bal met de wreef. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara passt de bal met de wreef. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Szumilas is nu in balbezit. Mălăiescu is nu in balbezit. Szumilas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szumilas krijgt een gele kaart. Mălăiescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Izydor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Biesiada kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wzgorza city 39%, Górnik Zwonowice 61%.
wzgorza city - Górnik Zwonowice 5:0