Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wzgorza city FC Hunters Wrocław
4 5 1 Tactiek 5-2-1-2
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 46.4
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


15e minuut.
Biesiada passt de bal in één keer door. Łożyński onderschept slim de pass. Mălăiescu controleert de bal met de borst. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... Xoşqayıbov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - FC Hunters Wrocław 1:0

20e minuut.
Dorosz onderschept slim de pass. Dorosz geeft een hoge lob. Guayre kopt de bal weg. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi schiet op doel. Nawotczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guayre is nu in balbezit. Guayre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wzgorza city - FC Hunters Wrocław 1:1

30e minuut.
Piątek met de inworp. Grisoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsolnyánszki maakt een afschuwelijke overtreding. Zsolnyánszki krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Koziara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cioper de bal. Cioper probeert naar een medespeler te passen. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - FC Hunters Wrocław 2:1

35e minuut.
Izydor rent richting de bal. Guayre verovert de bal door een tackle van achteren. Guayre geeft de bal voor. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zsolnyánszki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Patakfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patakfalvi met een sublieme pass. Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre draait met de bal, schiet en ... Nawotczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wzgorza city 57%, FC Hunters Wrocław 43%.
wzgorza city - FC Hunters Wrocław 2:1

52e minuut.
Klungelig pakt Begeyn de bal. Butt rent richting de bal. Begeyn verovert de bal door een tackle van achteren. Begeyn haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wzgorza city - FC Hunters Wrocław 2:2

64e minuut.
Piątek geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi rent richting de bal. Grisoni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grisoni krijgt een gele kaart. Patakfalvi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Begeyn legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Begeyn rent richting de bal. Begeyn haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Dorosz geeft een lange en hoge pass. Begeyn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butt. Butt krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Izydor is nu in balbezit. Izydor met een sublieme pass. Donek heeft problemen om de bal te vangen. Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Namysł geeft de bal voor. Fafiński kopt de bal weg. Begeyn rent richting de bal. Begeyn haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - FC Hunters Wrocław 2:3

77e minuut.
Fafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafiński passt de bal met de wreef. Daar is Fajták, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dorosz rent richting de bal. Biesiada verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiada passt de bal met de wreef. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre passt de bal zonder na te denken. Begeyn is nu in balbezit. Begeyn haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - FC Hunters Wrocław 2:4

89e minuut.
Butt is nu in balbezit. Butt passt de bal zonder na te denken. Begeyn rent richting de bal. Begeyn draait met de bal, schiet en ... Nawotczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fajták geeft een hoge lob. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Łożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łożyński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wzgorza city 64%, FC Hunters Wrocław 36%.
wzgorza city - FC Hunters Wrocław 2:4