Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hunters Wrocław wzgorza city
5-2-1-2 Tactiek 4 5 1
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 44.4
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Homoţescu geeft de bal voor. Inworp. Kleks met de inworp. Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Velimirović verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada met een sublieme pass. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - wzgorza city 0:1

8e minuut.
Lange speelt de bal door. Frisan probeert naar een medespeler te passen. Lundgren rent richting de bal. Lundgren geeft de bal voor. Patakfalvi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kleks verovert de bal door een tackle van achteren. Kleks geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi kopt de bal weg. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Cioper met een sublieme pass. Patakfalvi rent richting de bal. Fajták tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patakfalvi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Kwoon-Hyu passt de bal zonder na te denken. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks passt de bal zonder na te denken. Guayre is nu in balbezit. Guayre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Dorosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kleks is nu in balbezit. Kleks passt de bal met de wreef. Guayre is nu in balbezit. Guayre draait met de bal, schiet en ... Nawotczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Lundgren probeert naar een medespeler te passen. Guayre is nu in balbezit. Guayre passt de bal zonder na te denken. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cioper. Kleks raakt geblesseerd tijdens het duel. Lange zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fajták heeft problemen om de bal te vangen. Donek met een sublieme pass. Begeyn rent richting de bal. Begeyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lange geeft een lange en hoge pass. Begeyn rent richting de bal. Begeyn passt de bal zonder na te denken. Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 39%, wzgorza city 61%.
FC Hunters Wrocław - wzgorza city 0:1

46e minuut.
Mălăiescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kis-Molnár de bal. Begeyn verovert de bal door een tackle van achteren. Begeyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Izydor de bal. Guayre rent richting de bal. Guayre passt de bal in één keer door. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nawotczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Lundgren speelt de bal door. Koziara met een sublieme pass. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren onderschept slim de pass. Lundgren geeft een lange en hoge pass. Nawotczyński bokst de bal weg.

60e minuut.
Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren passt de bal zonder na te denken. Begeyn is nu in balbezit. Begeyn haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Koziara heeft problemen om de bal te vangen. Kleks geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jaworski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kis-Molnár rent richting de bal. Velimirović geeft de bal voor. Jaworski rent richting de bal. Jaworski schiet op doel. Nawotczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hunters Wrocław - wzgorza city 1:1

80e minuut.
Kleks kan de bal niet met de borst controleren. Kleks met een sublieme pass. Klungelig pakt Jaworski de bal. Guayre is nu in balbezit. Guayre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsolnyánszki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 31%, wzgorza city 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hunters Wrocław - wzgorza city 1:1