Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Batory Gorące Mokre Szparki
forfortwo Tactiek Ekstraklasa!
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
36.8 gemiddelde waardering 55.5
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Basarab rent richting de bal. Basarab geeft een lange en hoge pass. Barthez is nu in balbezit. Barthez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Gorące Mokre Szparki 0:1

4e minuut.
Madej probeert naar een medespeler te passen. Zaninetti is nu in balbezit. Zaninetti passt de bal zonder na te denken. Sivek is nu in balbezit. Sivek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Gorące Mokre Szparki 0:2

6e minuut.
Masucci rent richting de bal. Masucci passt de bal zonder na te denken. Riihimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivek onderschept slim de pass. Sivek schiet op doel. Jardim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Butea geeft een hoge lob. Daar is Sivek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barthez is nu in balbezit. Barthez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Gorące Mokre Szparki 0:3

29e minuut.
Sikesdi speelt de bal door. Klungelig pakt Warczachowski de bal. Warczachowski geeft een lange en hoge pass. Barthez rent richting de bal. Barthez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sivek rent richting de bal. Bariego onderschept slim de pass. Barthez verovert de bal door een tackle van achteren. Sivek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivek haalt uit met een fantastische trap. Jardim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Masucci is nu in balbezit. Masucci geeft de bal voor. Zaninetti kopt de bal weg. Daar is Barthez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barthez schiet op doel. Jardim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Velichkov haalt uit met een fantastische trap. Masucci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barthez rent richting de bal. Barthez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Gorące Mokre Szparki 0:4

37e minuut.
Kazantzakis rent richting de bal. Butea onderschept slim de pass. Butea geeft een hoge lob. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez draait met de bal, schiet en ... Jardim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Masucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barthez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Gorące Mokre Szparki 0:5

40e minuut.
Daar is Sivek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivek passt de bal met de wreef. Velichkov speelt de bal door. Barthez heeft problemen om de bal te vangen. Barthez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inworp. Sikesdi met een snelle inworp. Velichkov geeft een hoge lob. Barthez is nu in balbezit. Barthez haalt uit met een fantastische trap. Jardim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Barthez passt de bal in één keer door. Sivek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariego rent richting de bal. Sivek onderschept slim de pass. Sivek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Batory 71%, Gorące Mokre Szparki 29%.
F.C. Batory - Gorące Mokre Szparki 0:5

47e minuut.
Zaninetti geeft een hoge lob. Sivek kopt de bal weg. Masucci kan de bal niet met de borst controleren. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Basarab passt de bal in één keer door. Bariego bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivek verovert de bal door een tackle van achteren. Sivek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Gorące Mokre Szparki 0:6

57e minuut.
Bariego bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivek verovert de bal door een tackle van achteren. Sivek passt de bal met de wreef. Barthez rent richting de bal. Barthez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Czarnkowski rent richting de bal. Butea rent richting de bal. Butea passt de bal met de wreef. Kazantzakis rent richting de bal. Kazantzakis haalt uit met een fantastische trap. Chernov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza geeft een hoge lob. Barthez is nu in balbezit. Barthez draait met de bal, schiet en ... Jardim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Borodycz heeft problemen om de bal te vangen. Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea passt de bal met de wreef. Sivek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wujaszczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Madej de bal. Madej passt de bal in één keer door. Zaninetti rent richting de bal. Zaninetti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Velichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velichkov geeft een lange en hoge pass. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez draait met de bal, schiet en ... Jardim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Gorące Mokre Szparki 0:7

86e minuut.
Córdoba rent richting de bal. Córdoba geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Balajcza de bal onder controle te krijgen. Kazantzakis is nu in balbezit. Kazantzakis schiet op doel. Chernov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Batory 61%, Gorące Mokre Szparki 39%.
F.C. Batory - Gorące Mokre Szparki 0:7