Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorące Mokre Szparki F.C. Batory
Ekstraklasa! Tactiek forfortwo
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 35.6
uitstekend Schieten zwak
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen goed


13e minuut.
Romani passt de bal zonder na te denken. Butea speelt de bal door. Madej probeert naar een medespeler te passen. Zaninetti rent richting de bal. Zaninetti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Czarnkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikesdi onderschept slim de pass. Sikesdi met een sublieme pass. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Sivek rent richting de bal. Sivek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bariego de bal. Barthez rent richting de bal. Barthez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

26e minuut.
Czarnkowski rent richting de bal. Czarnkowski passt de bal in één keer door. Orzeł bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzeł draait met de bal, schiet en ... Warczachowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Córdoba met een sublieme pass. Madej geeft een lange en hoge pass. Barthez is nu in balbezit. Barthez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - F.C. Batory 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorące Mokre Szparki 30%, F.C. Batory 70%.
Gorące Mokre Szparki - F.C. Batory 1:0

53e minuut.
Madej geeft een hoge lob. Córdoba probeert de bal met de borst te controleren. Barthez is nu in balbezit. Gailiušas is nu in balbezit. Gailiušas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Madej passt de bal met de wreef. Zaninetti is nu in balbezit. Zaninetti met een sublieme pass. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Małosolny geeft de bal voor. Warczachowski geeft een hoge lob. Barthez rent richting de bal. Daar is Barthez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barthez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Czarnkowski kopt de bal weg. Madej probeert naar een medespeler te passen. Barthez is nu in balbezit. Barthez haalt uit met een fantastische trap. Jardim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Madej passt de bal zonder na te denken. Zaninetti rent richting de bal. Zaninetti met een sublieme pass. Barthez rent richting de bal. Barthez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - F.C. Batory 2:0

79e minuut.
Sikesdi rent richting de bal. Sikesdi geeft een hoge lob. Gailiušas rent richting de bal. Gailiušas schiet op doel. Jardim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - F.C. Batory 3:0

81e minuut.
Madej met een sublieme pass. Zaninetti heeft problemen om de bal te vangen. Zaninetti passt de bal in één keer door. Gailiušas rent richting de bal. Gailiušas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barthez is nu in balbezit. Barthez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - F.C. Batory 4:0

83e minuut.
Gailiušas passt de bal zonder na te denken. Zaninetti rent richting de bal. Zaninetti geeft de bal voor. Barthez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - F.C. Batory 5:0

85e minuut.
Masucci verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sivek neemt de hoekschop. Barthez krijgt zijn hoofd ertegen. Jardim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - F.C. Batory 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorące Mokre Szparki 25%, F.C. Batory 75%.
Gorące Mokre Szparki - F.C. Batory 6:0